Secret Files: Tunguska hlási meškanie

pridal spacejunker 10.9.2006 o 17:45 pod hry
HRY > NOVINKY >

Vydanie adventúry Secret Files: Tunguska ohrozila nepríjemná chyba, ktorá znemožňovala korektné spustenie dvoch prestrihových scén. Z toho dôvodu bola hra odložená a nový predbežný dátum vydania bol stanovený na 29. september. Čo je však na celom tomto odložení zaujímavé, je skutočnosť, že hra (pripravená na distribúciu) bola len malý krôčik od pultov obchodov, keď sa zistila spomínaná chyba. Vydavateľ Deep Silver po zistení tejto chyby, rozhodol, že radšej ju odstránia, ako by mali do obchodov dodať chybný produkt a potom ho korigovať narýchlo patchom. Tento krok by mal ísť príkladom ostatným vydavateľom, ktorí radšej hry vydajú a potom plátajú diery.

Secret Files: Tunguska bude tradičnou point'n'click adventúrou s predrenderovanými animovanými pozadiami a polygónovými postavičkami. Hlavnou postavou je sympatická Nina, ktorej záhadne zmizol otec a niekto sa veľmi vážne zaujímal o jeho výskum okolo neobjasneného výbuchu kdesi na Sibíri. Nina sa chopí prípadu, od ktorého dáva polícia ruky preč a spolu s otcovým kolegom Maxom sa ponára čoraz hlbšie a hlbšie do tajomstiev, ale aj problémov.

Úvodnú časť zo Secret Files: Tunguska ste mohli vyskúšať v prekvapivo dlhej hrateľnej ukážke, ktorá vrhla na túto adventúru viac ako pozitívne svetlo. Hra nie je ani ťažká, ani ľahká. Väčšina logických problémov sa sústreďuje na získavanie informácií, kombinovanie predmetov v rýchlo sa plniacom inventári spestrené občasným puzzlom. Autori si šikovne poradili s preklínaným pixel huntingom. Počas hrania si môžete dočasne zvýrazniť hot spoty a neminúť tak napríklad malý kazetový prehrávač v spálni. Obtiažnosť nováčikom zjednoduší aj automatický pomocník, ktorý radí v prípade núdze.

Odohranie dema v nás zanechalo hlodavo netrpezlivý pocit. Secret Files: Tunguska bude mať určite ešte čo povedať, ako po hrateľnej, tak aj po príbehovej stránke.





Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie Secret Files: Tunguska hlási meškanie
Secret Files: Tunguska hlási meškanie  Secret Files: Tunguska hlási meškanie  Secret Files: Tunguska hlási meškanie
Secret Files: Tunguska hlási meškanie  Secret Files: Tunguska hlási meškanie
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: Deep Silver / Animation arts
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 29. september 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19863)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk