Overlord dobrá hra na zlého pána

pridal uni 22.9.2006 o 13:29 pod hry
HRY > NOVINKY >

Overlord je zlý vládca a tyran, ktorý baží po moci a s pomocou svojich posluhovačov, minionov, sa snaží ovládnuť svet. Tentokrát však hráč nebude chrabrým záchrancom, čo porazí temného pána, ale samotným overlordom a šíriteľom zla. To však neznamená, že vás všetci budú nenávidieť a bojovať proti vám. Vďaka ľsti a korupcii môžete dosiahnuť pozoruhodné výsledky a dokonca presvedčíte mierumilovné bytosti o tom, že vy ste ich dobrodinec. Napríklad, keď poštvete bandu násilných hobitov proti obyvateľom pokojnej osady a potom prídete napadnutým na pomoc, dobromyseľní osadníci vás budú oslavovať ako osloboditeľa. Ak sa znovu objavíte v tomto teritóriu, vďačne vás privítajú, pretože vás považujú za svojho ochrancu a pána. No aj tak musíte byť pri spravovaní svojich území obozretní, pretože pri feudálnom útlaku môžu osadníci vziať do rúk nože a pri najbližsej príležitosti zaútočiť. No ak ich poriadne vystrašíte, budú prosiť o život a pokúsia sa vás udobriť napríklad tak, že vám ponúknu svoje dcéry. 

Hoci obsah pôsobí dosť násilne, Overlord je popretkávaný humorom a na veci sa pozeráte s nadhľadom. Originálny koncept ponúka hráčom zaujímavý zážitok. Jedným z cieľov, ktoré sa môžete pokúsiť splniť, je dosiahnutie stopercentnej neskorumpovateľnosti a stať sa Overlordom čistoty. V tom prípade nesmiete zabíjať nevinných ani kradnúť duše, musíte sa vyhýbať zrade a zákernostiam. Na originálnu hru Overlord sa môžu tešiť majitelia PC a Xbox 360 a mali by jej dočkať v letnom období 2007.





Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána Overlord dobrá hra na zlého pána
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






Xbox 360
PC
Xbox One BC

Vývoj: Triumph Studios / Codemasters
Štýl: RPG / Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 28. jún 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19928)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk