GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom

pridal spacejunker 25.10.2006 o 19:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

Oficiálna stránka GTA Vice City Stories predstavila všetkých 10! multiplayer módov tejto očakávanej akčnej adventúry, čo je o štyri viac, ako ponúka LIberty City Stories. Štyri sa vrátili v plnej sile z predchodcu, dva módy prešli malými zmenami a štyri sú úplne nové. Tak si ich priblížme, začnime úplne novými módmi: 

Empire Takedown - rozoberte protivníkove kriminálne impérium. Každý z tímov začína na opačnej strane mapy. Cieľom je obstarať si trhavinu zo stredu mapy a odpáliť ju v protivníkovom sídle.

V.I.P. R.I.P. - staň sa VIP alebo buď zabitý. Cieľom tohto módu je pozbierať päť kufríkov za sprievodu piatich bodyguardov. Môžete ich buď zbierať, alebo poľovať na VIP osobu a eliminovať ju skôr, než sa kufríkov zmocní.

Might of the Hunter - užite si obrovskú palebnú silu vrtuľníka. Mód začína naháňačkou smerom k vrtuľníku Hunter. Keď sa ho zmocní jeden hráč, hrabe za každého zabitého protivníka body, ostatní sa snažia zničiť buď vrtuľník, alebo sniperkou eliminovať pilota.

Tanks for the Memories - kto má tank, kontroluje ulicu. Rhino je pancierovaný obor a ten, kto ho ovláda, má veľkú šancu splniť limity hry. Ostatní hráči majú za úlohu zničiť tank. Tak sa snažte poriadne, pretože v ďalšom kole sa môžete ocitnúť za volantom tejto beštie.

Grand Theft Auto - kradnite ako straky. Všetci hráči dostávajú za úlohu ukradnúť autá zo zoznamu a doručiť ich na presne vybrané miesta. Kto ich doručí najviac, v čo najlepšom stave, vyhráva. Tento mód je upravený The Wedding List z LCS.

Street Rage - pretekajte na čomkoľvek. Všetko, čo má motor, sa môže zúčastniť súťaže. Motorky, kamióny, autá, kamióny. Čo si vyberiete vy, aby ste prešli checkpointami najrýchlejšie? Používanie zbraní je pochopiteľne dovolené, rovnako ako vymieňanie vozidiel. Tento režim je upravenou verziou rovnomenného módu z LCS.

Nasledujúce módy zažili svoju premiéru v LCS:

Vice City Survivor - deathmatch na druhú. Tento mód sa vracia a to ako v sólovej, aj tímovej verzii.

Protection Racket - nešetrite raketami. Kolóna luxusných limuzín križuje mesto. Cieľ je jasný, nie? Zničiť, alebo ubrániť kolónu za každú cenu!

The Hitlist - staňte sa cieľom. Boli ste označení a všetci sa vás snažia zabiť! Tak obtiahnite samopal a prežite čo najdlhšie! Po vašej smrti sa úlohy vymenia a víťazom je ten hráč, ktorý prežije útoky ostatných najdlhšie.

Taken for a Ride - kradnite autá. Zmocnite sa auta nepriateľského gangu a dovezte si ho domov, ale pozor na protivníkov, snažia sa presne o to isté! Vyhráva tím, ktorý kontroluje všetky autá (v LCS je tento mód pod názvom Get Stretch).

Okrem nových informácií o multiplayer módoch, si môžete na oficiálnej stránke pozrieť čiastočný zoznam skladieb z bohatého soundtracku (sekcia Music). Nový je aj trailer (k dispozícii v sekcii Downloads, alebo tu (8 MB)), v ktorom hrá Phil Collins svoj hit s názvom Air Tonight, ako aj obrázky v galérii.





GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom
GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom  GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom  GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom
GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom  GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom  GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom
GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom  GTA Vice City Stories s bohatým multiplayerom
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati, grand theft auto






PSP

Vývoj: Take 2 / Rockstar Leeds
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 31. október 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19767)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk