Gitary po tretíkrát od skejterov

pridal spacejunker 4.6.2007 o 11:12 pod hry
HRY > NOVINKY >

Activision a Neversoft (autori Tony Hawk série) budujú overenú značku Guitar Hero na jednoduchom pravidle: čo funguje, to netreba meniť. Fanúšikovia od tretieho dielu vysoko hrateľnej hudobnej vecičky očakávajú predovšetkým novú dávku rocku a nejaké tie kozmetické zmeny k tomu. A presne toto Guitar Hero III koncom tohto roka prinesie. Podľa preview na IGN sa môžeme tešiť menej cover verzií. Väčšina songov budú originály. Herná mechanika bude v trojke identická, ale pravdepodobne sa zmení prísnejšie sledovanie triafania nôt. Nebude už také benevolentné a bude vyžadovať presnosť.

Obtiažnosť má byť niekde na rozmedzí GH1 a GH2. Inými slovami má byť dostatočne vyzývavá pre rockerov a zábavná pre nováčikov. Nás jedine poteší, ak poriadne vyvážia obtiažnosti medium a hard, ktoré v dvojke dokázali poriadne potrápiť. Guitar Hero III dostáva potrebný next-gen look. Polygónovú injekciu dostali muzikanti, ale aj nové pódiá, na ktorých sa budú rozžarovať svetelné rampy podľa hudby. Už z obrázkov je možné vyčítať, že HUD je kompletne prekopaný. Jeho funkčnosť zostáva rovnaká, ale pribudne sem jedna podstatná informácia o počte odohraných nôt za sebou.

Tieto kozmetické zmeny doplní online multiplayer, vylepšený kooperatívny a battle mód. O online sa toho veľa nevie, Neversoft však sľubuje, že herný zážitok bude na PS3 a Xbox360 rovnaký. Kooperatívne šantenie v kampani vás postaví pred odlišnú sadu skladieb, ako keby ste sa rozhodli zo zapľuvaného baru postúpiť na letný festival sami. S kamarátom odohráte iba skladby, ktoré sú pre tento režim ideálne.

Battle mód sa stane podľa všetkého tým najlepším, čo hra pre dvoch hráčov ponúkne. V podstate ide o to, kto je lepší gitarista, len s malými, zákernými úpravami. Špeciálne noty, ktoré normálne nabíjajú Star Meter, vám teraz dajú power upy, útoky, ktoré môžete použiť proti svojmu súperovi. Vztýčením gitary mu môžete prikúriť práve v momente, keď sa trápi s rýchlym sólom. Medzi útokmi nájdete roztrhnutú strunu (dáte ju dokopy opakovaným stláčaním vybraného akordu), zdvojené noty, preťaženie zosilňovača s efektom rozmazanej obrazovky alebo Lefty flip, čo vás donúti prehodiť si gitaru na druhú stranu a hrať druhou rukou.

Guitar Hero III budete výhradne dirigovať prostredníctvom bezdrôtovej gitary (model Les Paul) s vymeniteľnými prednými krytmi. Viac o gitare sa dočítate nájdete tu a hru vám priblížia dve gameplay videá.





Gitary po tretíkrát od skejterov Gitary po tretíkrát od skejterov Gitary po tretíkrát od skejterov Gitary po tretíkrát od skejterov Gitary po tretíkrát od skejterov
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PS2
PC
PS3
Xbox 360
Wii

Vývoj: RedOctane/Activision / Neversoft
Štýl: Párty hra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19543)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk