Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený

pridal uni 29.6.2007 o 10:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Páči sa vám stratégia Supreme Commander? Neviete sa jej nabažiť? Alebo stále rozmýšľate, či ju vyskúšate? Nech už patríte do prvej, či druhej skupiny, určite by ste mali venovať pozornosť prídavku k tejto dynamickej hre. Supreme Commander: Forged Alliance od Chrisa Taylora a Gas Powered Games bude samostatne fungujúcou expanziou a prinesie 100 nových jednotiek, mapy a celkom novú frakciu.

Nevítaní návštevníci vtrhnú do galaxie a ohromia jej obyvateľov svojou dominanciou. Frakcie UED, Cybran a členovia Aoen, stále verní princeznej, sa musia spojiť v boji proti spoločnému nepriateľovi  a ich počínanie môžete koordinovať v kampani so šiestimi operáciami, kde plníte úlohy podľa toho, ktorého člena koalície si zvolíte. Lídri novej mocnosti Seraphim sú bojoví mnísi, ktorí sa obetovali za svoj ľud. Využívajú najmodernejšie technológie, vďaka čomu sú veľmi silní, takže v konfliktoch sa objavujú v menších počtoch. Je tam určitá podobnosť s frakciou Aeon, ale Seraphim majú svoje špecifiká.

Z ďalších noviniek poteší vylepšené užívateľské rozhranie a pokročilý systém výstavby, kde si môžete uložiť pozície série štruktúr, aby ste ich potom pomocou jednoduchého úkonu mohli kopírovať v totožnom slede. Taktiež sa zdokonalí počítačová inteligencia a vzhľad jednotiek, zlepšia sa detaily objektov, osvetlenie a zoptimalitujú nároky na hardvér. Tvorcovia do hry implementovali mnoho menších doplnkov, ktoré zvýšia najmä komfort multiplayeru. Supreme Commander: Forged Alliance sa ocitne na trhu už počas tohto novembra.





Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený Supreme Commander: Forged Alliance ohlásený
Páči sa mi!






PC

Vývoj: THQ / Gas Powered Games
Štýl: stratégia / realtime
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19911)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk