The Club nás dostal

pridal Rišo 5.9.2007 o 10:07 pod hry
HRY > NOVINKY >

Klub. Týmto názvom zvyčajne označujeme uzavretú spoločnosť spojenú spoločným záujmom. Či už sa jedná o priateľov cigár, whisky, golfu alebo žien, takmer vždy je členstvo v ňom určené pre elitu. A nie je tomu inak ani v najnovšom titule od Bizarre Creations. Pod nenápadným názvom The Club sa skrýva, podľa mňa, jedna z najzaujímavejších akčných hier prezentovaných na GC a zaručená adrenalínova injekcia pre každého fanúšika netradičných športov. Teda ak zabíjanie môžeme zaradiť medzi športy.

The Club vás zavedie do sveta zvrátených milionárov, ktorých jedinou zábavou je organizácia nelegálnych závodov vo vraždení ľudí a stávok na rôznych bojovníkov. Nejedná sa však o nejaké umelé arény, ale reálne miesta, ulice a budovy, v ktorých sú rozmiestnení strelci a úlohou „závodníka“ je poväčšinou v čo najkratšom čase čo najviac nepriateľov vyzabíjať a samozrejme prežiť až do ďalšieho kola. Námet, ktorý tu už bol viac krát, je však teraz prepracovaný takmer do dokonalosti a The Club je jednou z najambicióznejších 3rd person strieľačiek súčasnosti.

Na výber budete mať pätnásť rôznych bojovníkov, ktorí disponujú unikátnym zjavom, ale hlavne schopnosťami, ktoré  dokonale preveríte vo viacerých zaujímavých herných režimoch (Time Attack, Survivor, Siege, Run the Gauntlet a Standard mode), ktoré, ako sme sami pocítili na vlastnej koži, vás dokonale pohltia. My sme si vyskúšali jeden level, v ktorom sme sa museli prestrieľať vo viacerých módoch úzkymi benátskymi uličkami a aj keď sme to hrali takmer 40 minút a znova a znova sme level prechádzali, stále sme nemali dosť.

Môže za to vyvážený model ovládania, obtiažností, skvelé zbrane a motivujúci kombo systém, ktorý vás neustále povzbudzuje k lepším výkonom. Za grafiku hovoria obrázky, ale za hrateľnosť vkladám ruku do ohňa ja. Teda, samozrejme, ak nie ste rodení stratégovia a podobné krváky neobchádzate cielene. The Club vychádza už tento rok, takže si nezabudnite precvičiť streľbu, aby ste nezostali nepripravení.





The Club nás dostal The Club nás dostal The Club nás dostal The Club nás dostal The Club nás dostal The Club nás dostal The Club nás dostal
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360
PC
PS3

Vývoj: SEGA / Bizzare Creations
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19548)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk