NFS Pro Street look

pridal saver 23.10.2007 o 21:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Xbox360 práve dostal demo na NFS ProStreet, očakávané pokračovanie obľúbenej série tentoraz už vo viac prepracovanom kabáte. Demo ponúklo dva preteky: jeden púštny point to point speed challenge a druhý mestský okruhový grip závod.

Prvé, čo už bolo z obrázkov jasné, grafika patrí jednoznačne medzi to najlepšie, čo v racingových hrách nájdete. Detailné modely vozidiel, rozmanité a prepracované okolie, dymové efekty, aké ste ešte nikde nevideli a hlavne deštrukciu, akú bežne vídavame len v rally hrách. Teraz vidieť, že autori urobili dobre, že konečne opustili otvorené mestá a mohli viac polygónov investovať do okolia trate a vozidiel. Mimochodom grafika ide absolútne plynule, nespomaľuje ani pri množstve dymových efektov a poteší aj vysoký antialiasing. Jediné, čo mi trochu chýbalo, je vnútorný pohľad, ale zrejme nemôžme všetko dostať naraz.

Mimo grafického prepracovania sa zmenilo aj prepracovanie jazdného modelu. Už to nie je čisto arkádová záležitosť a môžete si prepnúť tri úrovne jazdy od casual, cez racer, až po king, kde sa vám postupne vypínajú asistenti a ťažšie sa udržiava vozidlo na ceste. Hra tentoraz dokonca pridala "best line" čiaru na vozovke presne v štýle Forzy. Nedá sa povedať, že by z toho teraz bola simulácia, ale aspoň to mierne zvýšenie obtiažnosti poteší.

Stále to z vylepšení nie je všetko, tentoraz už skončili časy vybúrania sa mimo cesty a kľudného pokračovania ďalej. Ak vyjdete v takej rýchlosti 250 km/h mimo cestu, nemôžete v ProStreet čakať nič iného, ako pár vzdušných kotrmelcov a totálku znamenajúcu rovno koniec jazdy, žiadny respawn späť na trať. Ak nabúrate do protivníkovm uvidíte odtrhnuté blatníky, kapoty, škrabance, ak nabúrate do niečoho pevnejšieho, môžete spôsobiť autu vysoké poškodenie a ďalší náraz už môže znamenať totálku.

Celkovo má NFS ProStreet ambície vymaniť sa zo svojho štýlu, do ktorého upadol s nástupom NFS Underground, a znovu si získať aj hráčov, ktorí odvtedy na hru zanevreli. Hra u nás vychádza 23. novembra.





NFS Pro Street look NFS Pro Street look NFS Pro Street look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox






PC
PS2
PS3
PSP
Xbox 360
DS

Vývoj: EA / EA Black Box
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. november 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (2)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19705)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk