Take-Two chce skoncovať s Horúcou kávou

pridal spacejunker 11.11.2007 o 17:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Snáď nikoho, kto sa aspoň trochu viac zaujíma o videohry, vie, čo je Hot Coffee a že práve táto sexistická minihra v hernom kóde GTA San Andreas dostala spoločnosti Take-Two a Rockstar do problémov a postavila ich pred súd. Kauza bola natoľko medializovaná, že sa začali o ňu zaujímať politické špičky. Horúca káva sa rozlievala na všetky strany, dostala sa do snemovní, padlo niekoľko návrhov, ako ochrániť maloletých pred podobne hanebným obsahom a ako sprísniť zákony o predaji hier.

„Ak by prípad pokračoval ďalej, veríme, že súd by prišiel k záverom a uznal, že Take-Two nenesie žiadnu zodpovednosť za svojvoľné konanie zákazníkov, ktorí modifikujú ich hry hardvérom alebo softvérom tretích strán, aby sa dostali k inak neprístupnému obsahu." povedal prezident Take-Two Ben Fender v predbežnom vyhlásení, ktoré by malo dvojročnú kauzu s Horúcou kávou raz a navždy pochovať. Návrh riešenia je jednoduchý, Take-Two plánuje odškodniť všetkých, ktorí:

Si zakúpili hru pred 20. júlom 2005; sa cítia byť dotknutí tým, že zákazníci si môžu meniť obsah; by si nikdy nekúpili hru, keby vedeli, že sa jej obsah dá meniť; by okamžite hru vrátili, keby sa dozvedeli, že sa jej obsah dá zmeniť. Vy asi ani do jednej kategórie nepatríte, ale citlivé americké duše môžu požiadať o výmenu kópie za upravenú verziu, alebo o vrátenie peňazí (35 dolárov).

Take-Two táto sranda vyjde na rovný jeden milión dolárov. V tejto sume však nie sú zarátané všetky predchádzajúce výdaje, čo robí dokopy necelé tri milióny dolárov, ani súdne trovy, ktoré je spoločnosť ochotná zaplatiť do posledného haliera. Napriek tomuto návrhu sa Take-Two ani Rockstar necítia byť zodpovedné za Hot Coffeee.

Ďalšie detaily o tom, ako bude fungovať refundácia, výmena herných kópií a odškodnenie poškodených budú zverejnené, ak súd tento návrh odklepne.





Take-Two chce skoncovať s Horúcou kávou
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk