Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička

pridal spacejunker 16.5.2008 o 15:21 pod hry
HRY > NOVINKY >

Silent Hill: Homecoming je prvým dielom série, ktorý vzniká v západnom svete, konkrétne v štúdiu Double Helix, ako sa členovia z The Collective teraz volajú. Podľa slov autorov nemá ísť o revolúciu, ale evolúciu série. Reakcie na hrateľnú ukážku predvedenú počas Konami Gamers Day v San Franciscu sú zmiešané, no viac menej pozítivne. Silent Hill je z nej cítiť na míle ďaleko a podľa charakteristických (nezameniteľných) čŕt okamžite budete vedieť, kam zaradiť Homecoming.

V nemocnici prebývajú obligátne starostlivé sestričky s oceľovými trubkami v rukách, mestečko je ponorené do hmly, kužeľ svetla z baterky oblizuje opustené priestory, omietka a farba sa olupujú za zvuku sirény ako vo filme, hrdina Alex Shepherd je podobne oblečený ako James zo Silent Hill 2, sú tu podobné lokality, obrovské zrkadlo na záchodoch, použité rovnaké zvuky, príbuzné monštrá a dokonca aj Pyramid Head! Autori sa snažia byť sérii čo najbližšie a to práve vzbudzuje obavy, aby sa z hry nestalo vzdanie holdu.

Okrem toho, že Homecoming ponúka už obohranú pesničku sériou lokalít, nepresvedčuje ani po grafickej stránke. Na poriadne zimomriavky treba pochmúrnejší vizuál. Podľa gameplay videí na GameTrailers a dojmov z viacerých zdrojov je hra plná zaujímavých momentov. Napríklad keď je Alex nasilu pripútaný na lôžko a odvlečený priamo na operačnú sál alebo samotný návrat domov, kedy nájde pri okne svoju matku trúchliac za strateným synom, pričom drží v rukách nabitú zbraň.

Príbeh bude sledovať vašu snahu o prežitie, vyriešenie rodinnej záhady a nájdenie strateného brata. Niečo zlé sa deje aj v meste, kde mizne čoraz viac ľudí a ulice sa zaplňujú zblúdenými groteskne vyzerajúcimi psami. Súbojový systém v Homecoming prešiel drobnými zmenami, no na hrateľnosť majú zásadný vplyv. Alex dokáže vykrívať ataky nepriateľov a pri vhodne načasovanom bloku môže okamžite prejsť do protiútoku a zasadiť smrteľný úder. Každý z takýchto finišov bude špecifický pre zbraň vo vašich rukách a ovládanú postavu (má ich byť viac?)

Po novom si nepriateľa môžete locknúť a kombá vytvárané zo základných dvoch úderov cieliť na jedno monštrum. Vojenská minulosť Alexa sa odrazila v rýchlejšom prieskume prostredia, jeho mrštnejších pohyboch a celkovej odolnosti.

Prezentácia Silent Hill: Homecoming neukázala nič svetaborné, ani neskonale inovatívne, všetko v hre pôsobí familiárne a povedome, čo môže ortodoxných fanúšikov sklamať.





<

PS3 obrázky


Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - PS3 obrázky<

Xbox360 obrázky


Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázkySilent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky
Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky
Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky Silent Hill: Homecoming - obohraná pesnička  - Xbox360 obrázky
Páči sa mi!






PS3
PC
Xbox 360

Vývoj: Konami / The Collective
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  november 2008
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk