STRACH 2.0 útočí

pridal saver 14.2.2009 o 23:20 pod hry
HRY > NOVINKY >

FEAR 2: Project Origin je už vonku a podľa prvých dojmov môžem zhodnotiť hru ako veľmi kvalitnú. Zatiaľ čo sa demo pokúšalo zmixovať rôzne typy akcie v hre, začiatok plnej hry je úplne iný a ponúka postupné ponorenie sa do FEAR sveta niekoľko minút pred koncom prvej hry. Uvidíte explóziu, ktorá vás pohltí, zmení a vyšle na krvavú výpravu po stopách Almy. Príbeh tentoraz hlbšie vysvetľuje všetky prepojenia, dôvody, pozadie Almy a aj situácie, ktorá nastala.

Hra znovu ukazuje jedinečnú intenzívnu akciu s hektolitrami krvi, ragdollom, slowmotionom dotiahnutom do dokonalosti, účinnými zbraňami a jedinečným ozvučením, kde precítite každý projektil. Celé to dopĺňajú kvalitné animácie ako vašich nepriateľov, tak aj vašej postavy, ktorá si rukami prevracia veci pred sebou, preskakuje prekážky, stláča tlačidlá. Z herného hľadiska nezaostáva kvalita AI, ktoré vám dá zabrať. Okrem toho hra poteší zbavením sa aktuálneho trendu autoregenerácie a ponúka lekárničkový systém, kde si naozaj musíte vo väčších bojoch dávať pozor, pretože tu už 5 sekundové postátie za najbližším rohom prežitiu nepomôže.

Hodnotenia na internete sú rozmanité a siahajú od 5/10 až po 9/10, kde ťažko povedať, ako Eurogamer prišiel na 5/10, respektíve akú verziu hral, ale dodatočné korekcie v recenzii poukazujú na podivnosť celého článku. Hra si minimálne 8-9 určite zaslúži. IGN recenzie sa pohybujú od 8.1 po 8.6. Videogamer dal hre zatiaľ najvyššie hodnotenie 9/10 a jediné mínus uviedol problémy s multiplayerom. 

Určite pri tejto hre odporúčame PC verziu, síce konzolové verzie nevyzerajú vyslovene zle, ale PC je výrazne lepšia, máte vyššie detaily, výrazne vyšší framerate a aj rozlíšenie. Celé to vyzerá čistejšie. Všetky tieto elementy vytvárajú na PC intenzívnejšiu atmosféru. Navyše ani priemerné počítače by s hrou na maximálnych detailoch nemali mať žiadny problém.

Ak sa vám páčil pôvodný FEAR, určite dvojku neobíďte. Krv, brutalita a akcia vás znovu dostanú. Nakoniec odrezanú hlavu točiacu sa v zapnutej práčke neuvidíte len tak v hocijakej hre.





STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí STRACH 2.0 útočí
STRACH 2.0 útočí
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Vivendi / Monolith
Štýl: Akcia / Triler
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 18. október 2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk