Tropico 3 správy z ostrova

Vývojári z Kalypso Media priblížili obsah pripravovanej stratégie Tropico 3. Snahou tvorcov je vytvoriť pokračovanie, ktoré osloví širšie spektrum hráčov. Tropico 3 ponúkne rôzne nové súčasti, ale súčasne si chce ponechať tradičný koncept.

pridal uni 11.6.2009 o 11:15 pod hry
Tropico 3 správy z ostrova

HRY > NOVINKY >

Vývojári z Kalypso Media priblížili obsah pripravovanej stratégie Tropico 3. Snahou tvorcov je vytvoriť pokračovanie, ktoré osloví širšie spektrum hráčov. Tropico 3 ponúkne rôzne nové súčasti, ale súčasne si chce ponechať tradičný koncept, na ktorý boli užívatelia zvyknutí.

V hre bude možné sledovať spokojnosť a charakteristiky každého obyvateľa v niekoľkých kategóriách. Zaujímavými súčasťami hry bude tajná polícia a testy nukleárnych zbraní na ostrove. Zachová sa fungovanie diplomacie a vzdelávania. Situáciu ovplyvní studená vojna a vyostrené vzťahy medzi USA a ZSSR, dokonca bude dokonca možné s jednou z týchto frakcií vytvoriť alianciu. Podceňovať dianie vo svete sa neoplatí, pretože potom sa vám nedostane dostatočná politická podpora a dokonca môže hroziť invázia na ostrov. Diplomacia bude hrať dôležitú úlohu v niekoľkých misiách kampane. Hráč bude musieť čeliť rôznym udalostiam, napríklad aj globálnej finančnej kríze a môže ich využiť aj pri editovaní vlastných scenárov.

V hre bude šesť pôvodných politických frakcií a jedna nová, majú lídrov a vlastnú agendu. Majú aj volebných hovorcov, ktorí napomôžu propagande alebo ohovárajú oponentov. Vysoké školy a inštitúty budú potrebné pre získanie lekárov, inžinierov, vojakov, či generálov. Kvalifikovaní odborníci sa budú dať do krajiny prilákať, ale lacnejšie a výhodnejšie je školenie a vzdelávanie vlastných ľudí.

  Tropico 3 - E3 Teaser

Budú aj pohromy ako zemetrasenie alebo tropické búrky, ale budú fungovať odlišne ako v predošlých častiach. Hráči ich môžu, ale nemusia využiť pri tvorbe vlastných scenárov. Spoločnosti v krajine môžu spisovať petície, ak budú nespokojné s vašim panovaním. Individuálni nespokojní občania protestujú a ak sa im nevyhovie, stávajú sa rebelmi. El Presidente dokáže osobne riešiť situáciu a môže sa stretnúť s protestujúcimi.

Systém produkcie bude tradičný, budú sa ťažiť a prevážať suroviny a komodity, výhodnejšie je ale exportovať ich po spracovaní. Čiže namiesto surového dreva vyvážať dosky upravené na píle alebo nábytok z továrne. Podobné to bude napríklad aj s ropou a olejom, ktorý sa bude nachádzať na pevnine aj pod hladinou oceánu a môže byť upravený do pokročilých foriem a produktov. Ceny budú kolísať, takže niekedy je vhodné neponáhľať sa s predajom a čakať na vhodné obdobie.

V Tropico 3 bude možné predstaviť svoj ostrov aj v online režime, kde hráči môžu navštevovať teritóriá medzi sebou. Návštevy budú možné na pozvania, nebudú sa ale formovať žiadne pakty ani aliancie medzi hráčmi.Hráči majú možnosť vytvárať a zdieľať s inými užívateľmi vlastné scenáre, nazvané výzvy a určiť parametre ostrovov, cieľ hry, stav vegetácie surovín a nadefinovať rôzne situácie aj na základe historických udalostí.

Tropico 3 sa očakáva v septembri, ale fanúšikovia si v priebehu júla môžu vystriehnuť kompliláciu Tropico Reloaded, ktorá bude obsahovať pôvodnú hru Tropico, prídavok Tropico: Paradise Island a Tropico 2 plus bonusové materiály.





Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova
Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova
Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova  Tropico 3 správy z ostrova
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Kalypso Media / Haemimont Games
Štýl: stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. september 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk