Tropico 3 v detailoch a obrazoch

Na jeseň sa môžete stať diktátorom a mať pod palcom vlastný tropický ostrov so všetkým, čo k nemu patrí. Vieme, ako to bude prebiehať aj vyzerať.

pridal uni 31.7.2009 o 13:20 pod hry
Tropico 3 v detailoch a obrazoch

HRY > NOVINKY >

Tropico 3 sa blíži, hoci hrať sa bude až na jeseň. Hra bude zameraná na ekonomiku aj výstavbu, k slovu sa dostane politika a bude treba dbať o potreby daňových poplatníkov. Interview na UGDB prezradilo nové fakty a detaily o hre, o ktoré sa s vami samozrejme podelíme.

Zaujímavosťou bude napríklad individuálna simulácia pre každého obyvateľa. To znamená, že môžete sledovať nie len jeho základné charakteristiky a náladu, ako napríklad v Caesar IV, ale oveľa viac. Dokážete pozorovať každého človeka od momentu, keď imigroval a sledujete, kedy  sa oženil, narodili sa mu deti alebo dostal zamestnanie.

Na počiatku si vytvoríte vášho diktátora alebo zvolíte niektorý preddefinovaný typ. Váš "El presidente"  môže chodiť na inšpekcie budov, diplomatické jednania, či mávať z balkóna paláca. Novým prvkom je ropa a s ňou súvisiaci reťazec, zachovali sa politické frakcie s jednou novou, môžete robiť aj predvolebné príhovory a agitácie. El presidente má aj tajnú políciu v štýle KGB, ktorá potichu odstráni nepohodlné elementy.

V hre bude bezmála 75 rôznych budov a tvorcovia sa snažia rozlíšiť ich veľkosť a dobu výstavby, čiže továreň nebude mať veľkosť obývateľného domu ale bude masívnejšia, ako v realite. Na výstavbu pokročilých budov bude samozrejme treba viac peňazí a tiež elektrinu. Robotníci získavajú skúsenosti a potom stavajú rýchlejšie.

Aj po absolvovaní kampane s 15 misiami by mal hráč mať motiváciu zostať pri hre, napríklad aj plnením rôznych  úloh, povedzme zmenou ostrova na obľúbenú turistickú destináciu. Multiplayer nebude, ale hráči môžu ponúknuť svoje výtvory online alebo sa poprechádzať po ostrovoch iných užívateľov.

Hru spestrí 15 vydarených latino melódií, ktoré dotvoria atmosféru tropického ostrova. Produkt by nemal postrádať humor a aj vtipné úlohy. Hra sa objaví na PC a na Xbox 360. Tvorcovia prezradili, že je to prvá hra od Haemimont Games na konzolu a pravdepodobne prvý titul svojho druhu pre Xbox 360. Dátum vydania Tropico 3 bol posunutý na september 2009.





Tropico 3 v detailoch a obrazoch  Tropico 3 v detailoch a obrazoch  Tropico 3 v detailoch a obrazoch
Tropico 3 v detailoch a obrazoch
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






PC

Vývoj: Kalypso Media / Haemimont Games
Štýl: stratégia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 25. september 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk