Shadow Complex predstavený

Epic a Chair Entertainment predstavili svoj prichádzajúci arkádový titul Shadow Complex. Titul, ktorý bol ohlásený na E3, a ktorý nám ponúkne Metroidvania štýl hry.

pridal saver 9.7.2009 o 15:17 pod hry
Shadow Complex predstavený

HRY > NOVINKY >

Epic a Chair Entertainment predstavili svoj prichádzajúci arkádový titul Shadow Complex. Titul, ktorý bol ohlásený na E3 a ktorý nám ponúkne Metroidvania štýl hry. Teda motivácia Metroidom a Castlevaniou tam bude viditeľná a hra ponúkne akciu s pohľadom z boku s rozsiahlymi advetúrovými prvkami.

Hra má byť rozsiahla a ponúknuť 10 hodín hry bežným štýlom, ale ak si už titul prejdete, môžete skúsiť získať speed run achievement, ktorý dostanete, ak ho zvládnete za 2 hodiny. Za ten čas prejdete vojenské základne, lesy, jaskyne a rozmanité ďalšie územia, cez ktoré si budete prestrieľavať cestu, využívať 120 rôznych, väčšinou schovaných powerupov a upgradov. Väčšinu budete potrebovať na prechod miestnosťami, ale pre špecialistov, ktorí veci nezbierajú, majú autori pripravený špeciálny achievement. Musia však zozbierať menej ako 4 % vecí.

Hra je rozdelená na obrazovky a spolu ich bude 780, ak by vás zaujímal počet obrazoviek Super Metroid, tých bolo 255. Grafika funguje na Unreal Engine a je napriek len dvom rovinám pohybu plne 3D prepracovaná a rozmer je aj cítiť. Do pohľadu z tretej osoby ala Gears of War sa prepnete vždy, keď sa chopíte otočného kanónu, dela alebo podobnej záležitosti.


E3 video

Z nepriateľov stretnete ako vojakov, tak aj rozmanité typy mechov a sériu bossov. Všetci sa budú správať podľa vašich skúseností a teda čím dlhšie hru hráte, tým budú lepší aj oni. Ak budete hru hrať znovu, bude ťažšia. K hlavnej kampani ponúkne titul 21 odomykateľných úloh, ktoré budú ťažšie ako v samotnej hre (napríklad prejsť určitou miestnosťou s obmedzeným vybavením).

Cena hry zatiaľ nebola ohlásená, ale vzhľadom na rozsiahlosť titulu a veľkosti približne 800 MB, čakajte minimálne 1600 pointov.

Update: Cena bude 1200 pointov a hra príde 19. augusta





Shadow Complex predstavený
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Epic
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  august 2009
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18444)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk