Nasledovník Demon's Soul pritvrdí

Zdala sa vám temná RPG málo hard core? Dark Souls zvýši latku obtiažnosti aj frustrácie.

pridal spacejunker 2.2.2011 o 10:42 pod hry
Nasledovník Demon's Soul pritvrdí

HRY > NOVINKY >

Zdá sa vám Demon's Souls nekonečne ťažká a pripadáte si pri tejto akčnej RPG, ako keby ste hrali svoju prvú veľkú hru po prvýkrát? Tak sa pripravte na to, že pokračovanie Dark Souls, letmo ohlásené na minuloročnej Tokyo Game Show pod kódovým označením Project Dark, v obtiažnosti pritvrdí. Vlastne, ona má byť drasticky zvýšená, stojí v preview Famitsu (preklad na Andriasang).

Namco Bandai a From Software sa museli zblázniť, fanúšikovia isto krochkajú blahom, gamepady sa trasú strachom o svoj život. Dark Souls bude opäť postavený na mantre „poučiť sa z vlastných chýb a radosť z objavovania", no pôjde svojou vlastnou cestou. S príbehom a krajinou predchodcu nebude mať nič spoločné, namiesto toho svet otvorí do doteraz nevídaných rozmerov.

Na vymetanie dungeonov sa už nebude vyrážať z jedného miesta, ale takýchto východiskových bodov bude viacero. Než sa k nim dostanete, budete prechádzať rozľahlými lokalitami s rôznymi podmienkami a prevýšeniami. O tom, že sa bude v členitejšom a komplexnejšom svete zomierať, niet pochýb.

Čiastočné online elementy ako správy od mŕtvych a siluety hráčov, zostanú, rozšíri navyše ich séria kooperatívnych a kompetitívnych režimov. Nebolo zatiaľ upresnené, o čo konkrétne ide a je to trochu v rozpore s informáciou, že autori nemajú v úmysle spravovať centrálne servery, keďže do Dark Souls sa nevráti Soul Tendency.

Ďalšou zmenou je vypustenie špecializácií – povolaní pri vytváraní postavy. Vraj išlo o prvok zdržujúci a stojaci v ceste slobody rozhodovania. Vo výbave hrdinov nebudú chýbať nové zbrane a na výber bude aj rozšírená ponuka kúziel a magických predmetov.

Dark Souls vychádza tento rok vo verzii pre PS3 v Japonsku, vo svete bude Namco Bandai distribuovať aj verziu Xbox360. Dátum vydania pre západ nebol upresnený. 

Na príchod Dark Souls sa môžete pripraviť naštudovaním recenzie Demon's Souls.





Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19766)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk