Kaskadér Joe Danger má špeciálnu edíciu

Hello Games svojho kaskadéra nasmerovali aj na Xbox Live, kde sa predvádza so Special Edition.

pridal matus_ace 23.12.2011 o 10:01 pod hry
Kaskadér Joe Danger má špeciálnu edíciu

HRY > NOVINKY >

Minulé leto sa na PS3 objavila celkom zaujímavá exkluzivita. Joe Danger si zobral hlavné prvky z hier ako Trials či Excite Bike a obohatil ich zaujímavým vizuálnym kabátom, kvázi príbehom a niečím vlastným. Náročnejšie prvky sa presunuli do úzadia a prím hrá jednoduchá a hlavne okamžitá hrateľnosť. Pre detaily o hre vás musím odkázať na našu recenziu pôvodného titulu. Dnes sa venujeme Joe Danger: Special Edition, ktorá vyšla na XBLA.

Samozrejmosťou je opäť kariéra kaskadéra Joe-a, ktorá vás dokáže pobaviť na slušnú dobu a taktiež vás čaká aj zábavný a užívateľsky veľmi prívetivý sandbox editor. Bohužiaľ z PS3 si hra priniesla aj absenciu online multiplayeru, takže na súperenie s priateľmi vám zostávajú znova len tabuľky, či druhý ovládač po ruke. Každá zostava levelov kariéry je prezetovaná prostredníctvom novinových titulkov či plagátov a týchto zostáv je tu celkovo 11. Hra síce zabaví, ale väčšia variabilita by kariére len prospela.

Čo je na tejto edícii teda také špeciálne? Titul sa dočkal v prvom rade niekoľkých menších vylepšení, ktoré si hneď všimnete. Hlavne potešia výrazne rýchlejšie loadingy levelov, ktoré teraz ubehnú viac ako o polovicu rýchlejšie. Miernych vylepšení sa dočkala aj grafická stránka, vylepšené vyhladzovanie hrán vám padne do oka. K drobným vylepšeniam môžeme pripočítať aj kostýmy a celkovo 10 nových postáv na odomknutie. Najvýraznejšie zmeny sa však votreli do samotnej hrateľnosti a výrazne vám môžu pobyt vo svete kaskadéra predĺžiť.

Prvou zmenou sú PRO medaile v rámci kariéry. Celkovo ich v nej nájdete 25 a splnenie podmienok na ich získanie vám dá zabrať. Musíte totiž získať všetky hviezdy, ktoré sú v daných leveloch dostupné a to na jeden pokus. A ak ste hrali pôvodnú verziu, tak viete, že toto sa ľahšie hovorí ako vykonáva. Samozrejme, postupom v kariére rastie aj náročnosť a nakoniec sa jedná o veľmi slušnú výzvu aj pre skúsených.

Druhou výraznou zmenou sú challenge levely v položke Lab, ktoré si postupne otvárate. Labák je oddelený od kariéry a ponuka týchto challenge levelov taktiež nie je až taká široká. O to zaujímavejšie však sú. Kladú dôraz na vašu precíznosť a ovládanie, rovnako na rýchlosť aj ovládanie trikov. Osobne mi dokonca prišli zaujímavejšie zostavené ako levely v kariére.

Príjemným bonusom pre hráčov je aj možnosť získania odmien pre Avatarov, či odomykanie gamer obrázkov. Už pôvodný titul ponúkol solídnu porciu kvalitnej zábavy, aj keď mal niektoré chybičky. Tieto chybičky sa síce neodstránili, no pridalo sa na obsahu a zlepšila sa technická stránka. Jednoznačne doporučujeme.

Po obmedzený čas je zadarmo dostupné vianočné rozšírenie Santa DLC, v ktorom Joe Danger jazdí v kostýme na štvorkolke a zbiera namiesto mincí darčeky.





Kaskadér Joe Danger má špeciálnu edíciu  Kaskadér Joe Danger má špeciálnu edíciu  Kaskadér Joe Danger má špeciálnu edíciu
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS3

Vývoj: SCEE / Hello Games
Štýl: Arkáda
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. jún 2010
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20256)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk