Týždenník - Assassin's Creed 4 predstavený

Masívny leak Assassin's Creed 4 nám uplynulých sedem dní dopĺňali vlasy Lary Croft, zábery zo Zaklínača 3 a recenzia na Crysis 3. Jednoducho veľmi dobrý týždeň.

pridal saver 3.3.2013 o 11:08 pod hry
Týždenník - Assassin's Creed 4 predstavený

HRY > NOVINKY >

Masívny leak Assassin's Creed 4 nám uplynulých sedem dní dopĺňali vlasy Lary Croft, zábery zo Zaklínača 3 a recenzia na Crysis 3. Jednoducho veľmi dobrý týždeň.

Ohľadom pirátskeho Assassin's Creed 4 je otázne, či leakovanie bolo stratégiou Ubisoftu alebo skutočne majú smolu. Tento titul totiž už od začiatku roka sprevádzajú neustále leaky. Tie sa tento týždeň vystupňovali do takej miery, že sme ešte pred ohlásením videli video a obrázky. V každom prípade hra vyzerá veľmi pôsobivo a odskok do slnečného Karibiku môže sérii len pomôcť. Dôležité bude lepšie zvládnuť charakter hlavnej postavy, keďže Connor z AC3 nezaujal.

Týždeň nám obohatilo AMD, ktoré sľubovalo revolúciu v hrách a vo svojej vybranej oblasti ju zrejme aj prinesie, vytvorilo totiž technológiu na reálne vlasy. Respektíve zatiaľ nie úplne reálne a krok im ešte k CGI kvalite chýba, ale minimálne z obrázkov vyzerajú dynamicky a pôsobivo. Video nám zatiaľ nedodali, takže čakáme až na Tomb Raider, ktorý nám túto funkciu predstaví. Ten už dostal veľmi pozitívne recenzie pohybujúce sa okolo deviatky.

Týždenník - Assassin's Creed 4 predstavený

Tento týždeň sme ponúkli recenziu na aktuálny Crysis 3, ktorý veľmi pôsobivo zavŕšil trilógiu a aj keď bol krátky, rozmanitosť prístupu a prepracovanie prostredí mu nechýbalo. K tomu, ak si chcete zhrnúť aj predošlé hry, spísali sme pre vás históriu Crysis a nakoniec sme aj zachytili Proroka vyvádzať v Prahe:

Z ostatných noviniek, Metro Last Light dostalo svoj dátum na máj, Zaklínač 3 nám ukázal svoj svet na pôsobivých hi-res záberoch, predstavil sa aj CARS na nových záberoch a rovnako aj Command and Conquer, ktorý bude free 2 play.

V článkoch sme to doplnili preview na FireFall, pozreli sme aj na lietadlovú vojnovú free 2 play WarThunder, spísali naše dojmy z Bioshock Infinite aj z Starcraft II: Heart of the Swarm, ktorý ukázal aj nový trailer.

Free 2 play štýl sa dá spracovať rôznymi spôsobmi, môže byť príjemný ako v Team Fotress 2, kde nevyžaduje nič, neutrálny ako vo World of Tanks a podobných tituloch, kde ak chcete, tak si priplatíte, alebo priam vydieračský ako najnovšie v Real Racing 3. Platíte tam prakticky za všetko a všade, za balíky áut, body na kúpu auta, opravy auta alebo aj výmenu oleja. Samozrejme, nemusíte, ale tak vám môže postup v hre trvať aj niekoľko mesiacov a tisíce jázd po malej ponuke tratí. Hra síce vyzerá parádne, ale to jej nepomôže, ak do nej nechcete investovať aspoň 50 eur. Pre porovnanie Real Racing 2 stojí menej ako 4 eur.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20183)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk