Trochu netradičný futbal

Zen Studios sa po odbočke k iným žánrom vracajú späť ku svojmu remeslu a v najnovšom počine kombinujú pinball a futbal.

pridal matus_ace 24.2.2014 o 6:51 pod hry
Trochu netradičný futbal

HRY > NOVINKY >

Zen Studios síce už pričuchli k rôznym žánrom a minulý rok priniesli CastleStorm a KickBeat, no teraz sa vracajú späť ku svojmu remeslu a prinášajú ďalšie pinballové rozšírenie pre svoj titul Zen Pinball 2/Pinball FX2 naprieč platformami. Super League Football spája na prvý pohľad dve rozdielne veci: futbal a pinball. Výsledný mix je však prekvapivo dobre hrateľný. Dokonca by sa dalo povedať, že v tomto rozšírení prinášajú svoj najlepší kúsok. Možno je už ale trošku neskoro a aj keď je nový stôl najbohatší, už môžeme badať únavu materiálu.

Inšpiráciou pre Super League Football je pinball World Cup Spccer 1994 vytvorený pri príležitosti konania Majstrovstiev sveta. Nový stôl však nie je naviazaný na žiadnu udalosť, aj keď príhodne vychádza akurát počas štartu jarnej edície Ligy majstrov. Jednoduché rozšírenie si stiahnete za 2,99€ a ponúka vám možnosť vybrať si z osmičky klubov: FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Turín, AC Miláno, AS Rím, Arsenal FC, FC Liverpool a Zen Studios FC. Bohužiaľ z týchto si môžete vybrať len jeden a ostatné kvôli tomu musíte oželieť.

Klubové licencie so sebou prinášajú nie len reálne farby zodpovedajúce klubom, ale aj podobizne hráčov a dresy. licencii daného klubu, ktorý si vyberiete, podlieha dizajn celého stolu. Pre všetky kluby je totiž len jeden spoločný, líši sa práve len v licencii a maskotovi. Pripomína futbalový štadión a v rámci hry sa radí k tým ťažším. Skladá sa z niekoľkých sekcií, ktoré dávajú najavo, že tentoraz sa kvôli hraniu o niečo viac zapotíte.

Nemáte totiž len zbierať body, ale aj vyhrávať zápasy. Rôzne prvky na stole reprezentujú iné futbalové situácie. Vašou úlohou je vyhrať 5 zápasov v rade, avšak len kým prežijete prvý polčas, tak budete musieť hru dosť opakovať. Keď vám lopta spadne, gól dostávate. Keď sa dostanete do šestnástky na vrchu stola, môžete skórovať. K tomu sa ponúkajú aj priame kopy a penalty. O to viac zamrzí, že tu je stále limit len na 3 loptičky a ak o ne prídete, tak sa k ďalším zápasom ani nedostanete. A taktiež to, že loptička vie prepadnúť aj mimo „brány“.

Zakomponovanie futbalových elementov hru oživuje a núti vás k tomu, aby ste dávali pozor na viac vecí naraz. Stôl je zložitý a ťažký, na druhú stranu vás zase bodmi odmeňuje veľmi štedro. Je bohatý na rôzne efekty a prvky, ktoré hru robia pestrejšou. Vyzerá rovnako ako predchádzajúce, aj hudba je jednoduchá. Poteší kvalitný komentár. Super League Football navyše pridáva 2 nové trofeje, no v duchu nového rozšírenia aj tie prinášajú poriadnu výzvu. Cena je atraktívna, zábava obstojná a či vám nový stôl sadne sa môžete presvedčiť v Trial verzii.





Trochu netradičný futbal  Trochu netradičný futbal  Trochu netradičný futbal
Páči sa mi!






Trochu netradičný futbal
PS3
Xbox 360

Vývoj: Zen Studios / Zen Studios
Štýl: Arkáda
Dátum vydania:  september 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk