Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?

Zen Studios s jedinou hrou prešli celým zástupom aktuálne dostupných platforiem. A teraz zakotvil na Wii U.

pridal matus_ace 9.4.2013 o 19:15 pod hry
Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?

HRY > NOVINKY >

Zen Studios sú skutočnými pútnikmi. S jedinou hrou prakticky obišli celým zástupom aktuálne dostupných platforiem. Zen Pinball 2 sa v rôznych podobách objavil takmer všade. Naposledy zakotvi na Wii U, kde sa jedná o priekopníka vzhľadom na novú formu distribúcie pre Nintendo.

Zen Pinball 2 a jeho obdoby sú skutočne vrcholom pinballového žánru. Zaslúžili sa o to prepracovanou reálnou fyzikou, výbornou hrateľnosťou a skutočne bohatou a rôznorodou náplňou. Každá platforma, aj keď bol základ rovnaký, však do hry vniesla niečo nové, prípadne niečo vlastné. A inak tomu nie je ani v prípade verzie pre Wii U. Rovnaká, ale predsa trochu iná hra.

Vyšla len nedávno, no hneď ponúka všetky balíčky aj samostatné stoly, ktoré boli doteraz vydané. Do hry tak môžete okamžite stiahnuť 24 stolov a pustiť sa do bojov za hrdinov Marvelu či ako kvetiny zabrániť invázii zombíkov. Základ hry aj s trialovými verziami všetkých stolov je zadarmo. Každý si tak môžete vyskúšať, limitom je časové obmedzenie. Celá hra by v takomto stave vyšla zhruba na 60€, avšak ak vám stačí raz za čas si chvíľku „zapinkať“ a nepotrebujete tabuľky, achievementy a multiplayer, tak vás nemusí stáť ani cent.

A to je aj najväčšou slabinou hry. Pri takomto distribučnom modeli sa kladú veľké nároky na kanál, ktorým sa distribuuje. Nintendo eShop je však ešte mladou digitálnou službou s mnohými muchami a proces získavania stolov ani zďaleka nie je tak jednoduchý a intuitívny, ako by ste si želali. Čaká vás až príliš veľa klikania a potvrdzovania pri každom stole samostatne. A potom ich ešte musíte stiahnuť. Celý proces je až absurdne a hlavne zbytočne zložitý.

Hra je však našťastie, ako aj na iných platformých, vynikajúca. Množstvo rôznorodých stolov zaručuje dlhý a bohatý herný zážitok. Narazíte na nich na kopu interaktívnych zón, nájdete tu aj rôzne misie. Variabilita je celkovo silnou stránkou Zen Pinball 2.

Aj graficky urobila drobné krôčiky vpred. Detailnosť a pestrofarebnosť však zostáva rovnako bohatá. Hra beží svižne, bez náznakov prepadu fps vo Full HD. Môžete ju ovládať tabletovým ovládačom aj Pro gamepadom. V prípade, že hráte so zapnutou TV, tak GamePad ponúka detailné zábery dôležitých udalostí. Môžete taktiež hrať aj čisto na tablete v dvoch režimoch: v tradičnom funguje tablet aj ako obrazovka a na ovládanie používate L a R tlačidlá; druhom držíte gamepad vertikálne a hráte tak drobný ručný pinball s ovládanám na displeji.

Nechýbajú sociálne a komunitné funkcie Wii U, lokálny aj online multiplayer, tabuľky a prostredie pre organizovanie turnajov. Bohužiaľ už nemôžete importovať obsah, ktorý ste už zakúpili na 3DS.





Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?
Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?
Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?  Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?
Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?
Páči sa mi!






Čo prináša Zen Pinball 2 na WiiU?
PS3
Xbox 360

Vývoj: Zen Studios / Zen Studios
Štýl: Arkáda
Dátum vydania:  september 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19631)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk