Warlords of Draenor prinesie zmeny v liečení a PvP a instantné vylepšovanie postáv

Chceli by ste vlastniť zopár postáv 90-tej úrovne aj s primeraným vybavením, ale nemáte na to dostatok času? Žiadny problém. Blizzard vám akýkoľvek charakter predá za 60 USD.

pridal roberto 10.3.2014 o 13:47 pod hry
Warlords of Draenor prinesie zmeny v liečení a PvP a instantné vylepšovanie postáv

HRY > NOVINKY >

Warlords of Draenor, prichádzajúci piaty datadisk k najpopulárnejšej MMORPG, World of WarCraft, okrem iného prinesie aj vylepšené liečebné mechaniky a celkovú hrateľnosť.

Ako prezrádza development blog, Blizzard plánuje v PvP súbojoch navýšiť zdravie postáv a zároveň o 50 percent zredukovať hodnoty kritického poškodenia aj kritického liečenia (na 150 % zo súčasných 200 %). Zmeny sa týkajú iba režimu PvP a PvE sa tieto zmeny nedotknú.

Blizzard tiež odstráni kúzla Holy Light a Healing Wave a pár ďalších liečivých kúziel dostane nové pomenovania (Greater Healing Wave). To však bude len súčasťou väčšieho balíka zmien, ktorý sa dotkne hlavne liečiteľských charakterov. Vývojári majú záujem odstrániť z bojísk postavy, ktoré pomocou nenáročných kúziel neustále instantne doplňujú zdravie spolubojovníkov na 100%. Na zúbok sa tiež pozrú "inteligentným" liečivým kúzlam, ktoré si samé vyberajú cieľ a možno z nich spravia obyčajné "neriadené strely". Ďalšie kúzla, ako napríklad druidov Wild Growth či Monkov Uplift sa už nebudú dať zoslať počas behu, ale vyžiadajú si 1,5 sekundovú prípravu.

Spolu s týmto oznámením uvoľnil Blizzard aj nový trailer s názvom "Wish You Were Here", kde predstavuje možnosť poslať jednu zo svojich postáv rovno na 90. úroveň a spolu s tým pre ňu získať aj zodpovedajúcu výstroj. To by mohlo uľahčiť návrat starších hráčov, ktorí už ale nechcú v hre stráviť mnoho času získavaním nových úrovní pre svoj starý charakter. Na druhej strane ale Blizzard ponúkne možnosť, dodatočne zakúpiť takéto "vylepšenie" aj viacerým postavám. Za 60$.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk