inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch

Prvy launch patch 1.01 nie len opraví bugy hry, ale vylepší aj grafiku, vyladí boss fighty a pridá 5 hodín herného času.

pridal roberto 20.3.2014 o 21:44 pod hry
inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch

HRY > NOVINKY >

Podľa práve zverejnených informácii pridáva prvý patch inFamous: Second Son hneď 19 nových misií, ktoré hráčom ponúknu zábavu na ďalších približne 5 hodín. Pri plnení misií vniknete hlbšie do príbehu, ktorý vyvrcholil okupáciou Seattleu agentúrou D.U.P. A čo viac, Sucker Punch a ARG company 42 s prípravou nového obsahu ešte zďaleka nekončia a nový obsah by mal pribúdať pravidelne raz za týždeň po dobu šiestich týždňov.

Tí, ktorí si titul objednali vopred, si v hre po stiahnutí patchu nájdu aj DLC Cole’s Legacy Content Pack.Ten sa venuje udalostiam, ktoré sa odohrali bezprostredne po inFamous 2 a hráči v ňom budú spolu s investigatívnym reportérom pátrať po pôvode super schopností. Príbeh je rozdelený na 4 misie, každá by mala hernú dobu natiahnuť približne o hodinu.

inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch

Úprav sa dočkala náročnosť. Normálna náročnosť sa autorom zdala priľahká a tak ju troška sťažili a "vyladená" bola aj náročnosť Expert. Karma bola prispôsobená tak, aby vyhovovala aj hráčom s dlhším herným časom.

Vyladené už sú aj súboje s bossmi, vývojári pridali do mesta viac života a aktivity a zabezpečili, že zároveň s dohraním príbehu neupadne aj nepriateľská aktivita. Namiesto toho sa hráči musia pripraviť na nájazdy D.U.P.

First day patch by mal mať veľkosť asi 300 MB a na záver pripomeňme, že hra vychádza už zajtra, 21. marca.  Recenzie, ktoré dnes vyšli hodnotili hru rovno s týmto patchom, priemer recenzii sa ustálil na 8.1





inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch  inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch  inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch
inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch  inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch  inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch
inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch  inFamous: Second Son dostane masívny day-one patch
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19844)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk