Priblížme si nového Spider-Mana

Nový herný Spider-Man sa ukázal na GDC a tu máme súhrn z prezentácie

pridal play3man 22.3.2014 o 8:25 pod hry
Priblížme si nového Spider-Mana

HRY > NOVINKY >

Spolu s novým filmom zo sveta Spider-Mana vychádza aj hra, ktorú si znova zobrali na starosť vývojári z kanadského štúdia Beenox. Magazín Game Informer najnovšie z jej dema prezentovaného na GDC spísal zopár dojmov.

Demo na Amazing Spider-man 2 na GDC začínalo tým, ako Peter Parker vstupuje na súkromnú benefičnú udalosť. Dáva sa do reči s Harry Osbornom. A tu hra ukazuje prvú zmenu a to možnosť vybrať si z rôznych možností vedenia dialógu.  Počas rozhovoru sa dostávajú k podozreniu, že Richard Fisk je zapletený do niečoho nekalého.

Ako okolo nich prechádza čašník s nápojmi, Osborn si chce jeden zobrať. Parker ho však zastaví a využíva svoje pavúčie schopnosti vďaka čomu zisťuje, že je v nich jed. Okamžite sa odchádza prezliecť do svojho pavúčieho obleku a začína čašníka prenasledovať až do zákulisia, kde si všimne ruského gangstra s ochrankou.

Priblížme si nového Spider-Mana

Po zlikvidovaní ochranky začína časť so stealth postupom. Tento postup bude tentoraz menej lineárny, hráči si môžu vybrať vlastnú cestu a možnosti ako nepriateľov zlikvidovať.  Podobne budú možnosti otvorené aj vo vonkajšom svete, kde podľa správania a úspechov bude záležať ako obyvatelia Spidermana vidia, či ako hrdinu, alebo ako hrozbu.  Rovnako sa jeho počinanie odzrkadlí na jeho parametroch.

Samotné misie sa budú na mape mesta sprístupňovať podľa postupu hrou, budú sa dať ignorovať, ale za určitú cenu. Z vedľajších možností budú v hre náhodné úlohy ako napríklad zachrániť ľudí z horiacich budov, kde sa bude Spiderman v dyme riadiť svojimi pavúčimi schopnosťami.  Takéto hrdinstvá budú odhaľované cez Buggle Channel s oddanou reportérkou Whitney Chang a zase zlyhania bude rozoberať J. Jonah Jameson v rádiu a polemizovať nad tým, prečo Spider-Man nezavolal políciu ale snažil sa to vyriešiť sám.

Priblížme si nového Spider-Mana

Čo bolo v hrateľnosti zmenené je vystreľovanie pavučín, to je previazané na ľavý a pravý trigger. Tieto budete používať na pohyb mestom a teda ich budete stláčať v rytme. Ľahko tak určíte aj rýchlosť pohybu.

The Amazing Spider-Man 2 vychádza 2. mája pre PC, Xbox 360, PS3, PS4, Xbox One, 3DS, a v mobilných verziách na iOS, Android a chýbať nebude ani Windows Phone verzia.





Priblížme si nového Spider-Mana  Priblížme si nového Spider-Mana  Priblížme si nového Spider-Mana
Páči sa mi!






Priblížme si nového Spider-Mana
PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
3DS

Vývoj: Activision / Beenox
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk