Vo Witcher 3 sa vydáte aj na lov na legendárnej príšery

Okrem bežnej hávede sa budú po otvorenom Geraltovom svete pohybovať aj legendárne príšery. Každá dostane vlastnú minulosť, príbeh a zaklínač sa zapotí už počas jej stopovania.

pridal roberto 5.5.2014 o 10:41 pod hry
Vo Witcher 3 sa vydáte aj na lov na legendárnej príšery

HRY > NOVINKY >

Mateusz Tomaszkiewicz, vedúci "quest designer" očakávaného Witchera 3, v rozhovore pre PC Gamer popísal jednu z činností, ktorou si bude Geralt krátiť čas v novom, otvorenom svete. Tretí diel sa opäť viac sústredí na Geraltovu úlohu nájomného lovca beštií. Okrem vybíjania nepríjemnej hávede však autori do hry zakomponujú aj tzv. "Legendary Hunts".

Každá legendárna potvora bude unikátna a ku každej sa bude viazať jeden zaujímavý príbeh. Tieto potvory však budú v otvorenom svete dobre skryté, takže sa v úlohe Geralta najprv budete musieť zahrať na detektíva a stopára a až potom sa dostanete k samotnému súboju.

"Každé stretnutie s unikátnou potvorou bude trochu iné než všetky ostatné. Pri návšteve každej osady sa hráči budú môcť dozvedieť o prítomnosti jednej, alebo aj viacerých takýchto monštier", prezradil Tomaszkiewicz.

Koľko osád ale bude vlastne open-world titul nakoniec obsahovať, sme sa už nedozvedeli. Tomaszkiewiczov kolega však prezradil, že v rámci prípravy podkladov tím zozbieral informácie o stovkách mýtických monštier s koreňmi v stredovekých slovanských príbehoch. Samozrejme, nie všetky sa do hry nakoniec naozaj dostanú a iba zlomok z nich obdrží status "legendárnych", aj tak sa ale môžeme tešiť na poriadnu porciu originálnych príšer, ktorí nebudú iba bezduchými "bossmi", ale skutočnými nepriateľmi, ktorých bude radosť odoslať na onen svet.

Vo Witcher 3 sa vydáte aj na lov na legendárnej príšery

CD Project sa zároveň snaží obmedziť tzv. "nájdi a prines" úlohy na najnutnejšie minimum. Všetkým je už jasné, že tieto typy úloh väčšinu hráčov nebavia, ale občas sú nutné pre posunutie príbehu vpred. Ak by mali tvorcovia svoj open-world koncept k niečomu prirovnať, boli by to hry zo série Gothic a ich perfektná kombinácia príbehu a slobody.

Napriek nedávnemu odloženiu The Witcher 3: Wild Hunt na rok 2015, by sme sa ďalších informácií mali dočkať už počas blížiacej sa E3.







Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20135)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk