Tvorca MotorStorm pripravuje novú hru o varení - CyberCook

Ľudia sú už otrávení z televíznych relácií o varení. Je teda načase zmodernizovať aj toto odvetvie a pripraviť poriadny simulátor.

pridal roberto 27.5.2014 o 13:45 pod hry
Tvorca MotorStorm pripravuje novú hru o varení - CyberCook

HRY > NOVINKY >

Martin Kenwright sa na videohernej scéne objavil už v roku 1989, keď založil štúdio Digital Imagine Design (F-22, EF2000, Wargasm). O štúdio však prejavila záujem spoločnosť Infogrames, takže svoj podiel predal a spolu s pár ďalšími kolegami založili Evolution Studios. Tu sa Kenwright podieľal hlavne na populárnych tituloch zo sérií WRC a MotorStorm. História sa však opakovala a Kenwright svoj podiel opäť predal, tentokrát Sony. Po krátkej odmlke sa ale v roku roku 2013 opäť vrátil na čele novozaloženého štúdia, tentoraz pomenovaného Starship. Odo dnes už vieme aj to, čím sa pokúsi Kenwright opäť presadiť.

Prvým titulom nového štúdia bude simulátor varenia nazvaný CyberCook. Kenwright si všimol, že odkedy vymysleli televízne programy o varení, neudiala sa na tomto poli už žiadna významnejšia zmena. Starship sa teda pokúsi zaplniť túto trhovú dieru a dostať svoj simulátor do čo najväčšieho množstva tabletov a smartfónov. CyberCook by mal byť pripravený na vydanie ešte počas tohto roka.

Tvorca MotorStorm pripravuje novú hru o varení - CyberCook

Druhým titulom bude Playworld. Hra určená pre deti od 5 rokov by mala deťom ponúknuť množstvo tvorivých nástrojov a rozvíjať tak u nich kreatívne schopnosti.

Okrem týchto dvoch hier pracuje Starship ešte na pár ďalších a tiež na produkte nazvanom Forget-Me-Not. Nejde o hru, ale o zariadenie, ktoré Kenwright opísal ako "druhý mozog". Oficiálne je produkt popisovaný ako "pamäťový pomocník" a za pár rokov by zariadenia tohto typu vraj mali byť rovnako rozšírené ako pomôcky na zlepšenie sluchu. So softvérom už síce pokročili, ale ešte musia zabezpečiť hardvér.

Tvorca MotorStorm pripravuje novú hru o varení - CyberCook

Ani jeden z trojice projektov tak nie je primárne určený hráčom. Novinári pritom očakávali, že sa Kenwright pokúsi vrátiť do biznisu prostredníctvom nejakého originálneho titulu určeného pre Oculus Rift alebo Project Morpheus. Kenwright ale tieto správy nepotvrdil ani nevyvrátil: "S virtuálnou realitou koketujeme už vyše 20 rokov."





Páči sa mi!







Tvorca MotorStorm pripravuje novú hru o varení - CyberCook
Mobil

Vývoj: Starship / Starship
Štýl: Simulácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk