Homefront: The Revolution oficiálne predstavený

Nezvyčajne ladená vojenská akcia sa vracia a tentoraz pod patronátom samotného Cryteku, ktorý sa okolo značky Homefront motal už dlhšiu dobu. Predstavme si ešte čerstvý Homefront: The Revolution

pridal matus_ace 2.6.2014 o 15:44 pod hry
Homefront: The Revolution oficiálne predstavený

HRY > NOVINKY >

V roku 2011 priniesol pôvodný Homefront zaujímavý pohľad na vojnové akcie. Viac otvorené prostredia a hlavne skôr defenzíva na území USA ako ofenzíva na území inej krajiny. Aj keď kampaň netrvala dlho, hra si získala fanúšikov a vďačí a to aj svojmu multiplayeru. Po rozpade pôvodného štúdia Kaos sa však značky musel ujať niekto iný. Už dlhšie sa hovorilo o Cryteku, no až dnes sa tieto správy oficiálne potvrdili spolu s finálnym názvom hry.

Ten znie Homefront: The Revolution a za hrou stojí anglická pobočka Cryteku (ľudia, ktorí v minulosti mali na starosti napríklad TimeSplitters). The Revolution však plánuje čiastočne odbočiť od základov pôvodnej hry a prísť s vlastným pohľadom. Nie je to priamo reboot, hra pokračuje v stanovenej premise, kedy armáda Severnej Kórei úplne ovládla územie USA a stala sa svetovou veľmocou. Pozrieme sa do Philadelphie, ktorá je už 4 roky okupovaná a v koži člena odboja si prejdeme otvoreným mestom cestu za oslobodením.

Kampaň hry sa uberie zaujímavým novým smerom, ktorý môžeme chápať ako hybrid medzi singleplayerovým zážitkom a kooperatívnym hraním štvorice hráčov. Crytek UK však zatiaľ tento systém nechce bližšie konkretizovať. V otvorenom svete sa však chcú sústrediť na dynamickú hrateľnosť za používania partizánskych techník boja so všetkým, čo k tomu patrí: záškodnícka činnosť, výbušné koktaily ale aj protikórejské graffiti.

Homefront: The Revolution obsahuje aj systém upravovania zbraní podobný tomu, čo sme mohli vidieť v sérii Crysis. Do arzanálu sa však dostanú aj zaujímavejšie kúsky. Napríklad autíčko na diaľkové ovládanie.

Hra vyzerá výborne, čo dokazuje nie len trailer, ale aj okolité obrázky. Samozrejme je postavená na CryEngine 3 technológii a zaujmú hlavne efekty dažďa alebo oblečenia. Niektoré miesta atmosfericky pripomínajú aj inú známu sériu vydavateľa Deep Silver - Metro. Ak by sa britskej pobočke Cryteku podarilo splniť všetky svoje sľuby a navyše by využili aj grafickú silu enginu, mohli by sme sa dočkať aj niečoho viac ako len kvalitného pokračovania Homefrontu.





Homefront: The Revolution oficiálne predstavený  Homefront: The Revolution oficiálne predstavený  Homefront: The Revolution oficiálne predstavený
Homefront: The Revolution oficiálne predstavený  Homefront: The Revolution oficiálne predstavený  Homefront: The Revolution oficiálne predstavený
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19989)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk