Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte

V postapokalyptickej stratégií sa máte postarať o prežitie celej rodiny. Privandrovalci by sa ale tiež mohli hodiť...

pridal roberto 7.6.2014 o 8:48 pod hry
Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte

HRY > NOVINKY >

Rodina je vždy na prvom mieste. To je základ postapokalyptickej survival stratégie, ktorá už dlho vzniká v osobných počítačoch dvojčlenného indie štúdia. Apokalypsu ich sveta spôsobila nukleárna vojna, ktorá zdevastovala celú planétu. Vy, veľmi prezieravá rodinka, ste však mali pripravený vlastný protiatómový kryt. Váš hlavný cieľ je už teda v tejto chvíli jasný. Ničiť už nie je čo, dôležité bude iba prežiť. Chopíte sa teda osudu otca, matky, dcéry i syna a snažíte sa uspokojiť aspoň ich základné potreby. Život v stiesnených priestoroch podzemného brlohu však má svoje úskalia a čoskoro sa budete potýkať so záchvatmi klaustrofóbie i nedostatkom náhradných dielov pre prístroje zabezpečujúce prísun kyslíka a vody. Nad vašimi hlavami sa však rozprestiera rádioaktívna pustatina.

Pustina však nakoniec nebude taká pustá, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať a okrem ožiarených zvierat sa neďaleko krytu neraz objavia aj ľudské bytosti. Namiesto krvilačných zombíkov však obyčajne ide o podvyživených úbožiakov, ktorí túžia len po bezpečnom úkryte a troche vody a jedla. Tieto komodity však majú v postapokalyptickom svete väčšiu cenu než zlato. Privandrovalec by tiež mohol byť chorý, alebo by mohol zle vplývať na duševnú pohodu vašej rodinky. Na druhej strane... Proste potrebujete niekoho, kto by chodil na povrch zháňať zásoby, náhradné diely a iné užitočné predmety. Podelíte sa teda s neznámym vandrákom o fľašu vody? Vpustíte ženu, ktorá tvrdí, že má so sebou jedlo a chce zostať iba na jednu noc?

Sheltered samozrejme už na prvý pohľad neohromí svojou grafikou a aj súboje budú prebiehať iba v ťahovom režime. Autori však vsadili na zaujímavý námet a prepracované herné mechanizmy. Aby sa mohli sústrediť na dokončenie hry, spustili okrem Greenlight aj KickStarter kampaň, vydania hry sa však tak či onak nehodlajú vzdať. V prípade úspechu vyjde ich hra na Windows XP, 7 a 8, linuxových distribúciách založených na Ubuntu a Mac OS. Jedna kópia môže byť vaša za £4.





Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte  Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte  Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte
Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte  Sheltered vás izoluje v protiatómovom kryte
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






PC
Switch

Vývoj: Team17 / Unicube
Štýl: Stratégia / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 15. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18395)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk