Pekelný dungeon Hellraid

Niekoľko našich dojmov z E3 prezentácie poľskej dungeon akcie Hellraid

pridal spacejunker 27.6.2014 o 9:04 pod hry
Pekelný dungeon Hellraid

HRY > NOVINKY >

Hellraid by fungoval úplne bez problémov ako krokovací dungeon, hovorím autorom z Techlandu. Smejú sa. Je zaujímavé, akú majú dnes už zabudnuté žánre silu. Hellraid je fantasy sekačka inšpirovaná gotickým obdobím a európskym folklórom. Pri vydaní bude podporovať sólo hru alebo co-op až pre štyroch hráčov, ktorí sa vydajú do kobiek vytrieť podlahy s pekelnými silami.

Na E3 Techland prezentuje iba základnú hernú mechaniku a to brutálny súbojový systém. Hrdina nie je definovaný povolaním, ale držanou zbraňou. Jej váha pochopiteľne vplýva na jeho manévrovateľnosť aj rýchlosť, no útoky nebudú obmedzené staminou alebo jeho fyzičkou. Vraj by to rozbilo dynamiku hry.

Každá zbraň má slabý a silný útok ako aj schopnosť odraziť útok a ak má hrdina v druhej ruke štít, môže výpad blokovať. Medzi defenzívne techniky patria aj dôležité úkroky. Zbrane spôsobujú iné zranenie v skupine a iné ak útočíte iba na jedného nepriateľa a aby to nestačilo, tak každá má inú trajektóriu. Útok s obojručnou sekerou je vedený inak ako s mečom.

Súbojový systém dovoľuje rýchlo prepínať medzi sečnou zbraňou, útočnými alebo defenzívnymi kúzlami bez ohľadu na špecializáciu. Ak nájdete palicu, z ktorej vyletujú blesky, môžete ju okamžite použiť. Palice sa navyše budú deliť do kategórií podľa elementu, jedna bude chŕliť firebally, ďalšia klásť ohnivé pasce a iná bude fungovať ako plameňomet.

V starom kláštore, kde sa ukrýva skorumpovaný mních, sú desiatky kostlivcov, nemŕtvych mágov, zombíkov, minotaurov aj kreatúr zastupujúcich minibossov. V chodbách sa podľa autorov budú ukrývať tisícky náhodne generovaných predmetov. Autori hovoria, že výber správneho vybavenia bude kľúčom k úspechu.

V Hellraid bude možné využívať aj prostredie, na nepriateľov zhodíte ťažký luster, prekvapíte ich kopnutím do ostňov alebo klincov na stenách. V duchu predošlej tvorby Techland je boj z pohľadu z vlastných očí mimoriadne brutálny, krv strieka na všetky strany a končatiny lietajú vzduchom.

Hellraid pripomína staručký krokovací dungeon, ešte aj katakomby majú miestnosti v pravých uhloch a na stenách sú poschovávané vypínače odomykajúce tajné miestnosti. Tajné zákutia kobiek však preskúmame až budúci rok, Techland hru odložil z dôvodu prechodu na next-gen platformy.





Páči sa mi!






Pekelný dungeon Hellraid
PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Techland / Techland
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 13. august 2020
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk