Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors

Nintendo vo svojej novej poslednej Direct prezentácii venovalo všetok priestor Hyrule Warriors - prichádzajúcemu akčnému spin-offu Zelda série.

pridal matus_ace 5.8.2014 o 16:34 pod hry
Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors

HRY > NOVINKY >

Keď Nintendo ohlásilo Hyrule Warriors, mnohí čakali, že to bude len pomerne malá vedľajšia hra, ktorá nám má spríjemniť čakanie na plnohodnotné pokračovanie Zelda série pre Wii U. Hra pôsobila ako Dynasty Warriors s skonmi zo Zelda hier, ktorá známe postavy prenesie do výrazne akčnejšej hrateľnosti, ktzorá by mohla zaujať aj trošku odlišné publikum. Ako sa však postupom času ukazuje, hra nebude len nejakou rýchlou vedľajšou odbočkou, ale Nintento spolu s Koei Tecmo si na hre dávajú poriadne záležať. A dokazujú to aj množstvom priestoru, ktorý hre posledné týždne vyhradzujú. Aktuálne si pre seba ukradla celý Direct.

Hra samozrejme vychádza z princípov Dynasty Warriors série, ale mierne si pravidlá prispôsobuje na mieru Zelda univerzu. Bojujú tu proti sebe teda dve veľké armády, z ktorých každá má svoje opevnenia a vy sa snažíte nie len poraziť stovky nepriateľských vojakov, ale taktiež obsadiť ich opevnenia a splniť tak podmienky na skončenie levelu. Nechýbajú gigantickí bossovia, ale ani iní nepriatelia, na ktorých musíte použiť tú správnu taktiku. V boji vám taktiež pomôžu aj šikovné gadgety, ktoré vám prerazia cestu vpred, či vás dostanú na vyvýšené miesta.

Nebojujete sami. V boji vám pomáha množstvo známych postáv. Hrateľnú postavu si však vyberáte sami a každá z nich má špecifické vlastnosti aj útoky. Hyrule Warriors ich už obsahuje viac ako tucet, napríklad Link, Princess Zelda, Zant, Midna, Ganondorf, Ghirahim, Sheik, Darunia, Agitha, Impa, Princess Ruto, Fi a Lana. Môžete teda hrať aj za zloduchov zo Zelda série. Postavy sa postupne levelujú a zlepšujú svoje vlastnosti. Rôzne ďalšie obleky pre postavy prídu do hry formou DLC, prípadne pre Ganondorfa ich dostanete zadarmo, keď hru zaregistrujete v Club Nintendo.

Hlavným režimom je Adventure Mode, ktorý je rozsiahly a obsahuje skutočne veľké množstvo levelov, každý s vlastnými podmienkami na dokončenie. Okrem nich sa na mape nachádzajú aj lokality, ktoré môžete preskúmať v štýle pôvodnej Legend of Zelda hry a získať tak zaujímavé itemy. Hra navyše ponúka coop režim pre dvoch hráčov. Jeden hrá na TV, druhý na Gamepade.

Nakoniec Nintendo priblížilo nie len hrateľnosť za Ganondorfa, ale aj obsah limitovanej predobjednávkovej edície. V tomto ohľade bohužiaľ Európa obišla najhoršie. U nás dostanete akurát špeciálne balenie a v ňom Linkov modrý šál. US a japonská edícia bude obsahovo zaujímavejšia, každá však ponúkne iný obsah.





Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors  Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors  Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors
Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors  Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors  Nový Nintendo Direct sa celý venoval Hyrule Warriors
Páči sa mi!






WiiU

Vývoj: Nintendo / Omega Force
Štýl: Bojovka
Dátum vydania: 19. september 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk