Minulosť Pagan Mina z Far Cry 4 poodhalená

Odkiaľ pochádza alebo čim sa vlastne v minulosti živil?

pridal play3man 26.9.2014 o 17:14 pod hry
Minulosť Pagan Mina z Far Cry 4 poodhalená

HRY > NOVINKY >

Štvrté pokračovanie Far Cry série sa dostane na pulty obchodov už o necelé dva mesiace, pričom sa pomaly začína rozbiehať propagácia hry zo strany Ubisoftu. Najnovšie si pre nás vývojári zo štúdia Ubisoft Montreal pripravili nové video, ktoré sa zameriava na hlavného záporáka - Pagan Min. Aby to však nezostalo len u krátkeho, no aj tak šialeného videa, prišli tiež s podrobnejšími informáciami o jeho minulosti.

Pagan Min sa narodil v Hong Kongu, ako syn drogového šéfa v takzvanom Golden Triangle. Jeho otec bol však v tomto biznise iba malou rybou, no Pagan už za mlada prekypoval ambicióznosťou. Pracoval pre otca ako námestník, no zo všetkého bol frustrovaný a nenávidel ho. Jeho otec však už nežije, no nikto nevie ako zomrel, aj keď určite nešlo o prirodzenú smrť. Po jeho smrti tak zdedil určitý majetok, nechal za sebou starú identitu a privlastnil si prezývku "Pagan". Toto meno kedysi patrilo kráľovi Burmi, ktorý zavraždil svoju rodinu, aby prevzal kontrolu nad krajinou. Aby ale bol ako-tak originálny, výslovnosť tohto mena prevzal zo západu.

Pomerne rýchlo si začal "odkrajovať" z otcovho majetku čoraz viac a to s pocitom, že si ho zaslúži. Dokázal zhromaždiť dostatok peňazí, za ktoré si vytvoril malú, privátnu armádu a začal rýpať do svojich spojencov ohľadom obchodovania s heroínom. Do tejto skupiny nakoniec moc nezapadol, no vedel, že ich všetkých zabiť nemôže, takže bolo len otázkou času, než sa ho rozhodne zabiť niekto z jeho vlastnej ochranky. Toto bol ten okamih, kedy sa začal zaujímať o Kyrat - malý, no skrachovaný štát s viacerými stranami, ktoré medzi sebou bojovali z dôvodu neúspešnej monarchie. Pagan sa spojil s monarchistami, s údajným vzdialeným dedičom trónu a spoločne sa im podarilo odstrániť všetky nepriateľské skupiny z krajiny.

Po niekoľkých mesiacoch v spojení s monarchistami sa Pagan opäť pustil do plnenia svojho plánu. Monarchistov zradil, zabil dediča a ujal sa trónu sám. Zároveň s jeho vedením začal ťažký režim, počas ktorého sa začal zbavovať každého, kto nezapadol do radu a začal sa vzpierať. Spomínaná zrada viedla až k vytvoreniu Golden Path - malé hnutie odporu, ktorého cieľom je zosadiť Pagana z trónu.

Far Cry 4 vychádza 18. novembra pre PS4, Xbox One a PC - Windows. Sony dnes navyše oznámila aj PS4 bundle s hrou Far Cry 4, ktorý bude dostupný v deň vydania.





Minulosť Pagan Mina z Far Cry 4 poodhalená
Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: Akčná Adventúra
Dátum vydania: 20. november 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19904)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk