Microsoft pripravuje HaloFest, vypustil Nightfall trailer

V Los Angeles sa zídu fanúšikovia, esport profesionáli a špička štúdia 343 Industries. Livestream ponúkne zápas v bete Halo 5, zostrih zo zápasov Halo 2 Anniversary a prvú časť Nightfall.

pridal roberto 22.10.2014 o 20:38 pod hry
Microsoft pripravuje HaloFest, vypustil Nightfall trailer

HRY > NOVINKY >

11. november 2014 sa zapíše do histórie Halo série ako deň, kedy vyšla Master Chiefova kolekcia a zároveň odštartoval seriál Halo: Nightfall. Microsoft a štúdio 343 Industries využijú túto špeciálnu príležitosť a zorganizujú HaloFest. 10. novembra sa tak môžu fanúšikovia stretnúť v Avalon Theatre v Los Angeles a tí, ktorí sa nedostavia osobne, budú môcť sledovať aspoň livestream šírený prostredníctvom Xbox Live, Xbox.com aj Twitchu. Kvôli časovému posunu sa však vysielanie podľa stredoeurópskeho času začne až 11. novembra o piatej ráno.

A čo vlastne uvidíme? Určite sa môžeme tešiť na multiplayer zápas v bete Halo 5: Guardians, ktorá bude verejnosti prístupná až od 29. decembra. Už 8. a 9. novembra prebehnú zápasy 32 esport profesionálov, ktorí si zmerajú sily v Halo 2: Anniversary. Betu Guardians si v Los Angeles zahrajú práve víťazi tohto turnaja a zároveň si domov odnesú 50 tisíc dolárov. Všetky zápasy budú streamované prostredníctvom Twitch.tv/Halo a zostrih toho najlepšieho uvidíte aj počas prenosu z HaloFestu.

Súčasťou šou bude aj premiéra prvej epizódy seriálu Nightfall. Seriál má za úlohu navnadiť fanúšikov na novú Halo video hru a zároveň predstaviť nový dôležitý charakter. Agent Jameson Locke bude popri Master Chiefovi ďalším hrateľným charakterom Halo 5 a dôležitou vedľajšou postavou. Seriál má teda za úlohu túto postavu predstaviť, ukázať jej profesionálne začiatky a možno ho doviesť až do bodu, v ktorom sa začne príbeh Halo 5. Prítomní samozrejme budú všetci dôležitý ľudia z 343 Industries, ktorí budú poskytovať rozhovory, takže sa snáď dozvieme aj nejaké horúce novinky z vývoja Halo 5.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk