Pracuje Square Enix na novej RPG hre pre aktuálne konzoly?

Údajný únik informácií z japonského magazínu Famitsu naznačuje, že by sme sa jeho oznámenia mali dočkať už budúci mesiac

pridal play3man 26.11.2014 o 8:13 pod hry
Pracuje Square Enix na novej RPG hre pre aktuálne konzoly?

HRY > NOVINKY >

Vývojári v štúdiu Square Enix momentálne usilovne pracujú na ďalšom pokračovaní Final Fantasy série a niekoľkých ďalších, už oznámených, hrách. Každopádne, vyzerá to tak, že zoznam ich pripravovaných hier sa už čoskoro rozrastie o nové mená.

Na internet sa vraj dostali údajné informácie z ešte nevydaného čísla magazínu Famitsu, ktoré obsahuje detaily o ich najbližších plánoch. Podľa tohto úniku má prezident Square Enix, Yosuke Matsuda, lákať na ohlásenie ich nového RPG titulu pre herné konzoly: "Pravdu-povediac, v súčasnosti pripravujeme nové RPG pre domáce konzoly, a nejde o remake". Ako ďalej dodal, oznámenie je skutočne na spadnutie: "V decembri začneme s oznámeniami". Už koncom budúceho týždňa sa totiž koná zo strany Sony veľmi propagovaná akcia PlayStation Experience, na ktorej sa okrem nových informácií, poprípade videí, z pripravovaných titulov, máme dočkať aj oznámenia nejakých tých nových. Nie je teda vylúčené, že odhalenie tejto hry príde práve počas PlayStation Experience.

Navyše, Matsuda pokračoval s tým, že nepôjde o jediné oznámenie v najbližších mesiacoch: "Aby sme sa vyhli nedorozumeniu, spoločne s prichádzajúcimi titulmi, mimo herných konzol, existuje aj množstvo hier pre smartfóny a PC. Štúdiá mimo Japonska tiež pracujú na nových hrách".

Samozrejme stále treba brať do úvahy fakt, že ide ešte o nepotvrdené informácie. To, či ide iba o výmysel alebo o skutočný únik informácií sa dozvieme už počas tohto týždňa, kedy nové číslo Famitsu vychádza.

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk