Odhalené dve limitované edície Final Fantasy Type-0 HD

Vylepšená verzia Final Fantasy Type-0 sa dostane na PS4 a Xbox One už v marci a nebudú chýbať ani limitované edície pre veľkých fanúšikov či zberateľov.

pridal play3man 12.1.2015 o 10:08 pod hry
Odhalené dve limitované edície Final Fantasy Type-0 HD

HRY > NOVINKY >

Final Fantasy Type-0 sa dostalo do predaja koncom októbra 2011, no hra vyšla iba na PSP a aj to len v Japonsku. Final Fantasy sa tak dostalo k menšiemu počtu hráčov, no ak niekto skutočne chcel, Type-0 si vedel zohnať aj napriek tomuto obmedzeniu. Každopádne, už čoskoro sa na pulty obchodov po celom svete dostane vylepšená verzia hry - Final Fantasy Type-0 HD, a to ako na PS4, tak aj na Xbox One.

Final Fantasy Type-0 HD však neprinesie žiadne rozšírenie po obsahovej stránke. Príbeh hry sa zameriava na skupinu dvanástich študentov pod prezývkou Class Zero, ktorí budú povolaní do boja proti jednotkám Militesi s cieľom zistiť príčinu tohto útoku a vyriešiť záhadu o existencii kryštálov. Aj keď teda vo svojej podstate ide o rovnakú hru, bez zmien, celkom pochopiteľne bola vylepšená grafická stránka hry. Tá pritom nie je iba vyhladenejšia, no pribudlo tiež niekoľko nových efektov, vrátane vylepšeného nasvietenia. Zmenou prešlo aj ovládanie, aby sa hra ovládala pohodlne aj na gamepadoch a nakoniec, autori pridali ľahšiu obtiažnosť, kedže hráči si sťažovali na náročnosť pôvodného titulu.

Square Enix sa už pomaly pripravuje na vydanie tejto hry, čo potvrdzujú aj práve oznámené limitované edície. Tie budú dve, pričom u oboch je ich hlavný bonus špeciálny obal.

The Fr4me Limited Edition

Táto edícia prichádza s unikátnym obalom Fr4me. Dizajn tohto obalu bol navrhnutý tak, aby slúžil ako fotorámik. Fotografie na oboch stranách sa totiž dajú vybrať a môžete ich nahradiť kartami, ktoré budú ku hre pribalené. Táto limitovaná edícia je exkluzívna pre Amazon a niekoľko ďalších predajcov v niektorých regiónoch, no k dispozícii by mala byť aj u nás. Je ale otázne, u ktoré z predajcov.

Odhalené dve limitované edície Final Fantasy Type-0 HD

The Steelbook Limited Edition

Aký obal obsahuje táto edícia snáď ani nie je potrebné hovoriť. Steelbook edícia je pritom dosť podobná Fr4me edícii, aspoň teda po stránke "funkcionality". Aj na Steelbook edícii sa totiž dá vymeniť predná fotografia za niektorú z priložených. Čo sa jej dostupnosti týka, tak situácia je rovnaká ako pri Fr4me edícii.

Odhalené dve limitované edície Final Fantasy Type-0 HD

Final Fantasy Type-0 HD vychádza už 20. marca 2015 pre PS4 a Xbox One





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk