Čo ponúka zombie dlc pre Call of Duty: Advanced Warfare?

Zombíci v Exoskeleton oblekoch dostávajú vlastný herný mód.

pridal roberto 14.1.2015 o 11:52 pod hry
Čo ponúka zombie dlc pre Call of Duty: Advanced Warfare?

HRY > NOVINKY >

Prvé z naplánovanej štvorice DLC do FPS Call of Duty: Advanced Warfare dorazí na Xbox Live už 27. januára. Prístup dostanú naraz konzoly Xbox One aj Xbox 360, vlastníci PlayStation konzol a PC budú musieť čakať dlhšie. Activision nechal prípravu DLC v rukách štúdia Sledgehammer, ale podieľal sa aj tvorca multiplayeru - Raven Software. Havoc do hry vloží 4 nové mapy, novú zbraň a jej upravenú verziu a nový herný mód.

Urban: Mapa v centre mesta s vysokými budovami, kde sa vynikajúco uplatnia exoskeleton obleky. Dôležitá bude rýchlosť a dobré reflexy a uplatnenie nájdu brokovnice, samopaly a iné zbrane vhodné k boju na krátku vzdialenosť.

Core: Zavedie hráčov do púšte Gobi, kde sa nachádza zničený jadrový reaktor. Na povrchu sa uplatnia aj zbrane s dlhým dostrelom, no v tuneloch okolo centrálnej turbíny sa bude opäť bojovať zoči voči. Do hry zasiahnu aj drony aktivované ako odmena za naplnený scorestreak.

Drift: Jej srdcom je funkčný detský kolotoč. Hráči sa môžu skrývať medzi Santovými jeleňmi aj na streche kolotoča a napätie určite vystupňuje blížiaca sa lavína.

Sideshow: Autori popustili uzdu fantázií a doprostred otvorenej mapy umiestnili veľký reklamný pútač v podobe klauna. Veselému klaunovi občas z hlavy vyletí nebezpečná dúhová bomba, ktorú si môže privlastniť ktorýkoľvek hráč a využiť proti nepriateľom. Okolité budovy budú zasa vyhovovať usedavejším hráčom s ostreľovavími puškami.

Novou zbraňou je všestranná energetická útočná puška AE4 a jej upravená verzia Widowmaker. K obom by už mali mať prístup všetci držitelia Microsoft Season Passu. Najväčším ťahákom ale môže byť nový režim Exo Zombies. Zombíci oblečení v Exoskeleton oblekoch sa už objavili v bonusovom kole Exo Survival mapy Riot a zrejme sa hráčom zapáčili, takže dostali vlastný kooperačný režim aj s jednoduchým príbehom, ktorého protagonistami budú štyria zamestnanci súkromnej vojenskej spoločnosti Atlas. Tých si zahrajú John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan a Jon Bernthal. Príbeh začína v komplexe laboratórií, kde sa vymkne spod kontroly nová biologická zbraň. Po neúspešnom pokuse o evakuáciu zostávajú nažive iba títo štyria nenakazení, ale aj nepripravení preživší.

DLC Havoc, Ascendance, Supremacy a Reckoning sú súčasťou 50€ Season passu a každé z nich sa bude dať kúpiť aj samostatne za 15 eur.

Čo ponúka zombie dlc pre Call of Duty: Advanced Warfare?





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk