Mapy v novom DLC pre Call of Duty: Advanced Warfare bližšie predstavené

Druhé rozšírenie do Call of Duty Advanced Warfare s názvom Ascendance vyjde už 31. marca.

pridal play3man 25.3.2015 o 8:03 pod hry
Mapy v novom DLC pre Call of Duty: Advanced Warfare bližšie predstavené

HRY > NOVINKY >

Activison má naplánované vydanie druhého DLC balíčka pre Call of Duty Advanced Warfare už na 31. marca pre Xbox konzoly (ostatné platformy budú nasledovať neskôr) a náležite mu aj venuje potrebnú pozornosť. Teda v tomto momente už hlavne po reklamnej stránke a tak prichádzajú s ďalšími podrobnosťami, ktoré nám toto rozšírenie opäť o niečo bližšie predstavia. Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že druhé rozšírenie s názvom Ascendance pridá do hry (okrem iného) aj štyri nové mapy. Konkrétne ide o mapy Perplex, Site 244, Climate a Chop Shop, ku ktorým dnes zverejnili aj zopár ďalších viet:

Perplex: Mapa v centre Sydney, v ktorej sa dostanete do komplexu päť-podlažných apartmánov. Prevezmite kontrolu nad dianím a prebojujte sa interiérom tejto malej až strednej mapy. Vďaka členitosti budete musieť prispôsobiť taktiku nepredvídateľným situáciám, ako napríklad keď stavebné drony začnú pohybovať s jednotlivými apartmánmi, čím vytvárajú nové cesty a príležitosti pre krytie.

Site 244: Už z názvu je jasné, že nepôjde o celkom obyčajné miesto. Vesmírna loď havarovala pri pristátí a roztrúsila svoj záhadný náklad v tieni Mt. Rushmore v USA. Táto veľkosťou stredná až veľká mapa je vhodná pre akýkoľvek herný štýl. Súboje sa odohrávajú v trupe vesmírnej lode a v okolí jej trosiek. 

Climate: Prebojujte si cestu cez futuristický, no bujný a klimaticky-kontrolovaný kryt. Dávajte si však pozor na neškodne-vyzerajúcu vodu, ktorá sa v sekunde môže zmeniť na smrteľnú bublajúcu prekážku.

Chop Shop: Pri prechode cez priemyselný komplex nemáte príliš voľného času na premýšľanie. Prevezmite kontrolu nad turretkami na tejto veľkosťou strednej a zároveň symetrickej mape, a zabíjajte smrteľným mikrovlným EMP žiarením.

Druhá kapitola Exo Zombies - Infected, bola taktiež priblížená: štyria zamestnanci Atlasu, stvárnení hercami John Malkovich (RED), Bill Paxton (Titanic, Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Planet Terror, Scream) a John Bernthal (Fury), si razia cestu cez hordy zombíkov. Odohrávajúca sa na okraji Atlasu, nová epizóda Exo Zombie predstavuje veľké masy ešte nikdy predtým nevidených zombíkov, robustný arzenál nových pascí, výzbroje a obľúbený fast food - Burgertown.

Gameplay z Ascendance DLC bude mať svetovú premiéru v nedeľu, 29. marca, počas 2015 Call of Duty šampionátu, ktorý má na starosti Xbox a teda aj bude vysielaný cez Xbox Live či ďalšie streamovacie služby.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk