Shadow Realms je zrušené, vývojári z BioWare sa už venujú iným projektom

EA oficiálne potvrdilo zrušenie vývoja asymetrickej multiplayerovky Shadow Realms, ktorá sa vyvíjala v Bioware.

pridal matus_ace 10.2.2015 o 6:33 pod hry
Shadow Realms je zrušené, vývojári z BioWare sa už venujú iným projektom

HRY > NOVINKY >

Shadow Realms má za sebou skutočne turbulentnú históriu. Hra bola ohlásená na Gamescome 2014 s tým, že na hre pracuje BioWare Austin. Sľubovala asymetrický multiplayer 4 vs 1, teda presne v štýle, ktorý nám dnes predstavujú napríklad Evolve alebo Dying Light a chcú sa ho chopiť aj ďalšie hry. Nebolo to však len známe meno a chytľavý koncept, už od svojho predstavenia hra vyzerala skutočne zaujímavo a tak je pochopiteľné, že si získala pozornosť a na verejnosť postupne unikali prvé detaily. O to väčším prekvapením však bola správa, že v priebehu októbra autori hru výrazne prekopali a prepracovali.

Reštartovanie vývoja hry nie je nikdy dobrým znamením, no zdalo sa, že autorom len pomôže. Včera večer sa však objavila ďalšia nečakaná správa. Najskôr len ako dohad, no neskôr aj samotné EA potvrdilo, že vývoj hry bol zrušený. Konkrétne dôvody sa asi tak skoro nedozvieme, no určite to bude súvisieť s tým, že po reštarte sa s hrou pravdepodobne nevedeli pohnúť správnym smerom. EA situáciu priblížilo len v tom zmysle, že chápu, ak tým niekoho sklamali, no rozhodli sa nepokračovať s vývojom. BioWare podľa nich odviedli dobrú prácu, no práve teraz majú pred sebou iné projekty, na ktoré sa budú sústrediť.

A čo teda čaká BioWare a aj ich štúdio v Austine? Určite to budú vylepšenia a rozšírenia Dragon Age: Inquisition, no netreba zabúdať ani na štvrtú časť série Mass Effect. Okrem toho však štúdio pracuje na ďalšej úplne novej značke, no k nej sa EA už viac nevyjadrilo, takže zatiaľ sa nedá ani len hádať, čo by to mohlo byť. BioWare Austin sa však zo všetkých projektov budú najviac zaoberať opäť Star Wars: The Old Republic. Tento rok je pre Star Wars značku niečim obrovským a plánujú rozšíriť herné univerzum. Dá sa teda čakať, že to bude mať nejakú nadväznosť na filmový začiatok novej trilógie. Viac informácií sa dozvieme čoskoro.

EA navyše hľadá cestu, ako sa poďakovať všetkým hráčom, ktorí sa zaregistrovali do zatvorenej alphy Shadow Realms a svoje plány v tejto oblasti taktiež priblížia neskôr.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19841)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk