Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator

Podarí sa autorom vložiť do MMO hry boj o moc, pozemky, bohatstvo a slávu?

pridal roberto 13.2.2015 o 19:49 pod hry
Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator

HRY > NOVINKY >

Úspech kníh Pieseň ľadu a ohňa a seriálu Game of Thrones už roky povzbudzuje herných vývojárov, aby sa hráčom pokúsili sprostredkovať súperenie o moc, pozemky, peniaze, zdroje a vplyv a to rovnako na bojovom poli ako aj prostredníctvom diplomacie. MMO Guild Wars 2 World vs. World a Dark Age of Camelot Realm vs. Realm experimentujú s bojmi o územie a Eve Online ponúka obrovskú slobodu, avšak v sci-fi univerze a móderi rôznych hier robia maximum v rámci svojich možností. Pokusy o prvý naozaj fungujúci a pritom výnosný model tak pokračujú a jedným z najnádejnejších môže byť nová MMOG Crowfall.

Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator

V jej základoch majú stáť dve veci – hráčmi tvorená ekonomika a dynamické obsadzovanie územia. Hra vzniká v neznámom štúdiu ArtCraft Entertainment, na vývoj však dohliadajú skúsení ľudia ako J. Todd Coleman (jeden z kľúčových tvorcov Shadowbane) a Raph Koster (Ultima Online). Autori o hre hovoria ako o MMORPG, ktorá bude mať len máločo spoločné s World of Warcraft a nebude pre každého. V ich “throne war simulatore“ budú dôležité PvP boje ale aj crafting.

Pre hráča nebude dôležité zabiť príšeru a vyrabovať jej mŕtvolu, ale získať kontrolu nad pohybom tovaru cez mapu sveta. Vo svete, kde sa predmety opotrebovávajú a rozpadávajú je dôležité, aby guilda vlastnila zdroje a mohla ich využiť. Nestačí vlastniť baňu, rudu je potrebné niekde spracovať a potom dostať ku kováčovi, až potom z nej vznikne niečo naozaj cenné. Ak sa tento systém rozšíri o ďalšie suroviny a prehĺbi, mohli by hráči dostať presne to, čo už roky hľadajú.

Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator

Do bojov sa ArtCraft rozhodlo poslať konfesora, rytiera, zabijaka, templára, majstra kováča a legionára (a na obrázku vidíme ďalších), ale žiadneho klasického liečiteľa, čo by malo boje spraviť taktickejšími s dôrazom na dobrú prípravu.

Mnoho toho ešte zostalo nevysvetleného, ďalší z obrázkov odhaľuje rozdelenie svetov na rôzne bojiská a ešte sme nevideli gameplay, možno ale práve ten autori odhalia o 10 dní, keď skončí odpočítavanie na Crowfall webstránke.

Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator

FAQ prezrádza, že hra je vyvíjaná iba pre Windows PC, ale zvažuje sa aj Mac verzia. Pôjde o čistú MMO bez singleplayer kampane, ale úzka spolupráca s inými hráčmi nebude vyslovene nutná. Hra nebude free to play, bude sa predávať ako bežné hry, ale bude sa dať kúpiť aj VIP členstvo, čo značí mesačné poplatky. Tiež sa budú dať kúpiť kozmetické úpravy neovplyvňujúce hrateľnosť či viac slotov na postavy. Základná hra umožní hráčovi vlastniť 3 charaktery a nebude hráča obmedzovať vo výbere povolania ani rasy. Svojho hrdinu bude hráč sledovať z pohľadu tretej osoby. Autori tiež naznačili skĺbenie nekonečnosti MMO videohier a bežných hier so začiatkom, koncom a novým štartom.





Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator  Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator  Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator
Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator  Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator  Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator
Páči sa mi!






Nová MMORPG Crowfall alias Throne War Simulator
PC

Vývoj: ArtCraft
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19882)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk