Mortal Kombat X stream ukázal nové Fatality aj variácie

Včerajší živý stream Mortal Kombat X na Twitchi bol opäť informačne nabitý

pridal matus_ace 20.3.2015 o 12:51 pod hry
Mortal Kombat X stream ukázal nové Fatality aj variácie

HRY > NOVINKY >

Včerajší živý stream Mortal Kombat X na Twitchi bol opäť informačne nabitý a necelý mesiac pred vydaním nám ukázal opäť niekoľko noviniek. Takou menšou boli nové "ality". Už sme mali možnosť vidieť rôzne Fatality, neskôr nám autori predstavili aj Brutality útoky, no a keďže nám producent hry v rozhovore prezradil, že Babality sa nevrátia, čakali sme úplné novinkou. Tá prišla v podobe Quitality, ponižujúcich úmrtí vašej postavy, ak sa z hry odpojíte.

Detailnejšie sa nám ukázali aj ďalšie dve postavy, jedna klasická a jedna nová. Prvou je samozrejme Mileena, ktorá v príbehu hry zohrá dôležitú úlohu, keďže chce pomocou svojej obrovskej armády získať späť trón Outworldu. Vo dvojici vidí si môžete pozrieť ako jej Fatality, tak aj trojicu variácií jej bojových štýlov: Ethereal (teleportácia), Ravenous (hryzenie), Piercing (projektily).

Ukázal sa aj Takeda, ktorý je jedným z novej generácie hrdinov. Aj keď je Kensiho syn, jeho bojový štýl pripomína skôr Scorpiona, ktorý sa v príbehu hry stal jeho učiteľom. Aj preto jeho variácie a Fatality využívajú podobné útoky ako práve Scorpion. Jeho variácie sú: Shirai Ryau (najviac podobná so Scorpionom), Lasher (útoky na diaľku) a Ronan (plazmový meč).

Konečne sme oficiálne počuli aj o variáciách Kung Jina, potomka Kung Laa, ktorý však výrazne zmenil štýl a badať v ňom aj prvky majstra Bo' Rai Cho. Sú to Ancestral (luk), Bojutsu (bo) a Shaolin (šakram). Vráti sa režim Test Your Luck, kde môžete mať súčasne až 7 modifikátorov naraz, no v MKX si už nebudeme môcť zahrať 2v2 súboje, čo je škoda. Pozitívnou správou je, že arcade sticky z PS3 budú fungovať aj na PS4.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19891)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk