Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku

Mocní Daimjó vyšlú do boja svojich ťažkoodencov i rýchlych nindžov.

pridal roberto 24.3.2015 o 13:17 pod hry
Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku

HRY > NOVINKY >

Hanako - Soul of the Samurai nás má vrátiť do feudálneho Japonska 16. storočia. Hráč si vyberie jeden zo štyroch typov bojovníkov a zúčastní sa online zápasov. Ovládanie bojovníkov má byť nie len intuitívne, ale hlavne priame. Namiesto klik-festu tak hráč preberie kontrolu nad jednotlivými útokmi a úhybmi. Ceniť sa bude precíznosť a presnosť, nezávisle na tom, či práve zvierate v ruke luk alebo katanu. V boji zoči-voči budú rýchle reflexy a presné načasovanie potrebné k vykrytiu útoku protivníka, čo ho vyvedie z rovnováhy a ponúkne najlepšiu šancu na protiútok.

Na bojiská sa dostanú bojovníci Kenshi vyzbrojení mečmi, ktorí poslúžia ako ideálna trieda pre nováčikov a zároveň jadro skupiny. Bojovníci s Naginatou (dlhou tyčou s čepeľou na jednom konci) sú prirodzene menej obratní, a tak rovno siahnu aj po ťažšom brnení. V kombinácii s dlhším dosahom ich zbrane sa z nich stávajú ideálne štíty pre ostatných, menej odolných bojovníkov. Tímy ešte doplnia bojovníci s lukmi a nindžovia spoliehajúci na svoju rýchlosť, triky a akrobatické kúsky.

Každý typ bojovníka bude ovládať dva bojové štýly a využije aj špeciálne pohyby čerpajúce z jeho energie Čchi. Tieto pohyby, ako aj šprint, schopnosť meditácie, unikátne zručnosti jednotlivých tried bojovníkov a ďalšie schopnosti sa budú dať vylepšiť pomocou rozvetveného stromu schopností.

Zápasy sa budú prenášať cez niekoľko máp. Každý boj začne na mape uprostred území znepriatelených klanov a víťazný klan prenesie boj na ďalšiu mapu, ktorá sa nachádza bližšie k hradu nepriateľovho Daimjó. Definitívnym víťazstvom je až úspech pri obliehaní tohto hradu.

Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku

Mapy majú ponúknuť niekoľko taktických možností vrátane podpálenia krytov a nenápadného postupu cez les, aj prekážky v podobe nezávislých potulných bánd. V nadväznosti na príbehové pozadie budú regióny Hanako plné zelene, života, vodopádov a iných krásnych vecí, pokým regióny Yamai majú ukázať vojnou zničenú krajinu naplnenú známkami bezuzdného ničenia, hladomoru a bolesti. Hranicou medzi nimi bude tretí, nepredstavený typ regiónu.

Hanako - Soul of the Samurai by mal v roku 2016 zaútočiť na PC, prípadný port pre konzoly závisí aj od úspechu KickStarter kampane. Na jej stránke nájdete aj hrateľnú demo-ukážku, v ktorej sa jeden bojovník postaví hordám nepriateľov.





Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku  Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku  Hanako - Soul of the Samurai, online sekačka v japonskom stredoveku
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19595)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk