OPERATION FLASHPOINT DEMO

OPERATION FLASHPOINT DEMO

Dojmy

Operation Flashpoint Cold War Crisis, bude nová česká taktická 3d akcia na štýl Delta Force. Aj tu prevezmete úlohu vojaka špeciálnej jednotky, no prenesiete sa do obdobia studenej vojny na jeden komunistický ostrov, ktorý chce USA zísať späť pod kontrolu.

V deme je jedna misia v ktorej ste niečo ako pravá ruka veliteľa ktorý vedie, vás a celú jednotku na miesto. Niekedy vám šéf necháva niektoré ľahšie úlohy ako šoférovanie a odstrelovanie nepriateľov, aby ste sa trochu priučili pretože čoskoro čaká aj na vás povýšenie a vlastná jednotka. Na nepriateľov treba dávať pozor pretože realita zomierania je vysoká a niekedy neprežijete ani jednu presne mierenú strelu... čiže strety s nepriateľom sú podobné ako v Delta Force, alebo Project IGI, vaše cieľe budú rôzne od zabíjania vojakov, ničenie transportov, obrnených aút až po ničenie budov. Síce máte default len jednu zbraň môžete si ju kedykoľkek vymeniť z mŕtvym vojakom. 

Hra vyzerá pekne a stabilne, síce má trochu vyššie hardwarové nároky a trochu menej kvalitné textúry, no zato máte veľmi rozsiahle mapy, kopu rôznych vozidiel a helikoptér na ovládanie, svoju jednotku v ktorej má každý svoju úlohu a nakoniec aj kopu nepriateľov. Vo vášom týme máte ešte veliteľa,medika, raketometčíka, snipera, gulometčíka. Celkovo môžete ovládať cez 30 jednotiek a cez 20 rôznych zbraní.

Čo sa mi dosť páčilo bolo reálny pohyb vašej zbrane pri behu, plazení, otáčaní. Takisto poteší aj inteligencia vášho týmu ktorý si automaticky ľahá, skrýva sa za kríky a kričí po sebe. Ďalej v engine celkom potešili realtimeové tiene ktoré síce nevyzerali tak super ako v Blade of Darkness ale dali sa.  Ale ak mám hodnotiť grafiku, je to len priemer, ale zato hrateľnosť a taktika hry to vyrovnáva.

V deme ma trochu zaskočil dosť dlhý začiatok misie, kde ste sa museli najskôr dostať rôznymi prostriedkami (niektoré ste si museli aj sami odšoférovať) na miesto a až potom ste sa dostali k priamemu stretu s nepriateľmi. Vo full verzií bude 50 misií na troch ostrovoch, plus multiplayer cez Lan a Internet.

Tešte sa hra vyjde už v apríli.

Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo

Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo

Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo
Operation Flashpoint demo


napísal saver 25.3.2001
Páči sa mi!
OPERATION FLASHPOINT DEMO

Zaradené pod: ati


Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19939)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk