MEDAL OF HONOR: AA SPEARHEAD

MEDAL OF HONOR: AA SPEARHEAD

Dojmy

Rok po vyjdení Medal of Honor Allied Assault k nám prichádza aj addon s názvom Spearhead. Addon pridáva do hry okrem single playerovej kampane aj nové multipayerové módy a hlavne mapy.

Hra nevyzerá zle, ale zase ani si v mnohom nepolepšila od svojho predchodcu. Ono sa už graficky oveľa viac z Quake 3 engine asi nedá vytiahnuť, a v addone o to ani autori už nemajú veľmi záujem. Ale aj tak je hra veľmi kvalitná a svojou atmosférou vás znovu vtiahne do bojov druhej svetovej vojny kde sa zúčastníte série operácií krížom cez bojovú európu. Začínate veľmi efektívnym výsadkom počas operácie Overlord v Normandií.  Kde z výšky 8000 stôp skáčete s padákom pomedzi vybuchujúce lietadlá, guľky s protilietadlových diel a pozemných ostreľovačov. Akonáhle však pristanete a prepadnete sa cez strechu jedného domu, začína sa ešte náročnejšia časť a to prejdenie nepriateľských línií a zlikvidovanie série protileteckých kanónov. Ak to prejdete čaká na vás ďalšia misia počas vianoc roku 1944, tentoraz sa dostanete do Belgicka kde najskôr vyčistíte jednu nemeckú základňu a ukradnutým autom s protitankovým delom mierite ďalej, pokračujete útokom priamo na fronte kde beháte pomedzi padajúce granáty a chrániť svoju líniu. V poslenej časti na vás čaká Berlín roku 1945, kde sa dostávate priamo do centra zla a idete to tam doraziť. Čaká tu na vás množstvo tankov, nepriateľských hliadok, sniperov a guľometčíkov.

Celkom je to pekná, aj keď trochu krátka single playerová kampaň na pár hodín zabitia času. Väčšina vylepšení hry sa totižto skrýva v multiplayeri kde vám teraz pribudne hlavne 12 nových máp a nový mód Tug of War ktorý dosť pripomína štýl Battlefieldu, kde musíte postupne obsadzovať jednotlivé kontrolné stanovištia. A sú tu aj 4 mapy zamerané na splnenie úloh. Ďalej sú v hre pridané nové skiny do a  to hlavne uniformy Britov a Sovietov a aj ich hlasy. Čo sa týka ďalších noviniek v addone pribudnú k zbraniam z minula nové zbrane a to puška Mark 1, guľomet Sten, dymové granáty, guľomet PPSH-41.

Ako som spomínal grafika sa v hre veľmi nevylepšila. Akurát si oproti pôvodnej hre dostanete do iných možno trochu prepracovanejších lokácií, vylepšili modely vojakov a pridali aj nové skiny. Čo sa týka rýchlosti nemusíte sa báť, pri nižších detailoch to zvládne aj 700mhz a Geforce 2mx. No na najvyšších sa však zapotí aj Radeon 8500. Napr. na 1ghz a Radeone 8500 som musel trochu zmenšiť tiene, a efekty aby mi to v 1024x768 netrhalo. Pred kampaňami ešte potešia zaujimavé historické filmové zábery z misií na ktoré práve idete.

Na zvukovej stránku sa autori tiež pohrali  a zamerali hlavne na hlasy vojakov, a rozhovory počas akcií. Napríklad na dabing hlavnej postavy si najali Garyho Oldmana, ostatní vojaci síce už nemajú hviezdne hlasy ale vyznejú v hre dobre a potešia aj ich rôzne  prízvuky.

Celkovo pekný addon, neviem zatiaľ koľko u nás bude stáť, ak ste fanúšikom hry alebo druhej svetovej vojny určite ho musíte mať.


Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead


Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead


Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead
Medal of Honor: AA Spearhead


napísal saver 24.11.2002
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
MEDAL OF HONOR: AA SPEARHEAD


Medal of Honor: AA Spearhead

+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20296)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk