SPIDER-MAN 2

SPIDER-MAN 2

6.8

Pavúči muž sa objavil aj na N-Gage a vyzerá, že PC verziu schová do vrecka.

Recenzia na Mobil verziu

Pavúči muž sa objavuje aj na N-Gage, hra určite nedosiahne kvalitu konzolovej verzie, ale vyzerá, že prekoná nudnú priemernú PC verziu. Zločinci pozor... Spíďo sa vrátil!

Hra je štýlom kombinácia 2D arkádovky a 3D medzilevelov s prechodmi cez mesto. Zatiaľ čo 2D levely sú graficky veľmi pekné a pripomínajú kvalitu N-Gage verzie Splinter Cell, 3D levely sú nudné a viac menej vidieť, že boli nasilu doplnené (oproti čisto 2D Gameboy verzii). V týchto medzileveloch musíte len prejsť krížom cez mesto za určitý čas, pritom zbierate rôzne bonusové veci ako foťák, pavučiny, ktoré vám zvýšia čas atď. Dosť stereotypné a deprimujúce, ak sa ani na 15 krát nedostanete cez mesto včas. Možno jeden takýto level by stačil, ale 5 prakticky rovnakých je už veľa. Zábavnejšie a živšie sú 2D levely. Tie sú zamerané na akciu a teda budete musieť ničiť zlých chlapíkov, vyhýbať sa rôznym pasciam, ničiť barely s kyselinou. Zaujímavá inovácia oproti konkurencii je možnosť lezenia aj po stenách, stropoch a všetkom možnom. Ste predsa Spider-Man!

Spider-Man 2
Spider-Man 2
Spider-Man 2

Zo zbraní síce nemáte k dispozícii žiadne pištole, ale zato máte svoje pavúčie strely a neskôr získate aj upgrady v podobe pavúčej bomby alebo pavúčej obrany. Ak si nepriateľov pavučinou obmotáte, môžete im zasadiť pár rán rukami alebo nohami a zneškodniť ich. Nepriatelia budú  naozaj nekompromisní, molotov koktejl je ich obľúbený nápoj, spália vás plameňometmi, predierkujú rôznymi guľometmi a dostatočne si užijete aj bojov s rôznymi ďalšími väčšími antihrdinami z komixu, využívajúcich svoje vlastné špeciálne sily.  Hra sa nebude presne dotýkať príbehu filmu, bude tu zhodný len základ a teda budete musieť chytiť a zničiť mechanického Dr. Octopusa. Cestu k nemu vám však zahatajú rôzny menší bossovia, cez ktorých sa budete musieť prebiť. Cestou po leveloch zbierate bonusové objekty, hľadáte tajné priestory, fotíte zaujímavé situácie, ktoré vám za odmenu odomknú niektorý z bonusových levelov atď.

Ovádanie hry je mierne komplikované a využité sú skoro všetky tlačidlá mobilu. D padom sa samozrejme pohybujete, klávesa 5 je na skákanie, 7 na udieranie, 3kou sa lanom priťahujete na stropy alebo steny, 1kou strieľate siete po nepriateľoch a priťahujete si ich.  Zo začiatku v tom budete mať trochu chaos, ale postupne si zvyknete. Trochu škoda, že na samotné údery máte len jedno tlačidlo a teda ničenie nepriateľov bude jednoduché stlačenie 1 a búšenie do 7 pokým nespadnú.

Grafiku je hlavne v 2D leveloch je veľmi pekná, no práve naopak 3D levely sú slabé a jednotvárne ani sa neoplatí nad nimi pozastavovať. Postavy sú slušne rozanimované a typov nepriateľov je dostatok, takže hra nie je jednotvárna. Prostredia sú rozmanité a od vrcholkov domov sa dostanete aj do hangárov, továrni alebo do podzemí. Pomedzi levely si užijete príbehové predrenderované obrázky, ktoré naznačujú niečo o postavách a situáciách. Zvuky sú na úrovni, v pozadí vám neustále hrá hudba, do toho sa pridávajú rôzne zvuky vás a nepriateľov prípadne prostredia.

Spider-Man 2
Spider-Man 2
Spider-Man 2

Celkovo to nie je zlá hra, len uberajú jej na hrateľnosti neprehľadné 3D levely a pár zbytočných problematických miest v leveloch tiež nepoteší. Inak ak vás bavia skákačky a prešli ste už Splinter Cell môžete to skúsiť, ale nezaručujem vám, že vás to zaujme. Na druhú stranu až na pár zádrhelov je hra výrazne ľahšia ako Splinter.



napísal saver 3.8.2004
Páči sa mi!
VIDEÁ Z HRY
6.8
Ohodnotiť
SPIDER-MAN 2
+ 2D grafika
+ jednoduchosť
+ zvuková stránka
- 3D levely
- postupne trochu fádne


RECENZIE HRÁČOV
Spider-Man 2
3.0
TIDUS    15.7.2005
Spiderman-hrdina ktorý je vsade,teda všade kde hrozí nebezpecenstvo.Ma babka problemi z malými zlode...prečítať celé
Mobil

Vývoj: Nokia / Activision
Štýl: Akcia
Dátum vydania:  2004
+ SLEDOVAŤ HRU

Mám

Čakám

Prešiel

Hrávam

Zoznam
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk