Čo ponúkne WildStar po prechode na free-to-play model?

MMORPG kombinujúca fantasy a sci-fi prvky láka hráčov naspäť, už ich nebude nútiť platiť mesačné poplatky.

pridal roberto 28.5.2015 o 21:13 pod hry
Čo ponúkne WildStar po prechode na free-to-play model?

HRY > NOVINKY >

To, o čom sa intenzívne šepkalo už niekoľko týždňov, bolo dnes definitívne potvrdené trailerom. WildStar rozšíri rady MMORPG, ktoré mali počas vývoja ambíciu konkurovať dominantnému WoWku, ale do roka a do dňa od vydania vzdali snahu vyberať mesačné poplatky a oznámili prechod medzi free-to play tituly. WildStar tento krok urobí počas tohtoročnej jesene. Ako bude vyzerať nová free-to-play tvár hry?

Zmena biznis modelu svedčí o nízkom počte pravidelne platiacich hráčov, ale NCSoft a Carbine Studios sa snažia zostať pozitívni a ich spoločné dieťa má aj naďalej zostať AAA titulom zásobovaným vyladenými a kvalitnými rozšíreniami. Hráči sa pritom budú môcť zadarmo dostať až na level 50, získať všetky schopnosti a vylepšenia a zúčastňovať sa výprav do dungeonov, raidov, dobrodružstiev, shiphands misií aj PvP a celá planéta bude tiež zdarma prístupná každému bádateľovi.

Peniaze sa budú naďalej vyberať od hráčov, ktorí sa rozhodnú dobrovoľne platiť pravidelný členský poplatok. Títo dostanú rôzne bonusy a boosty k zberu XP, remeslám a získavaniu hernej meny, koristi aj reputácie. Okrem toho je pre nich pripravený ďalší charakter, kostým, banka, zásoby a samozrejme ozdoby a výzdoba každého druhu.

Ďalším zdrojom príjmov bude novootvorený obchod predávajúci predmety za reálne peniaze predovšetkým hráčom, ktorí si chcú trochu uľahčiť život ale nechcú platiť mesačné poplatky. Filozofia tohto obchodu má byť prakticky rovnaká ako u Elder Scrolls Online, ktoré ho zaviedlo pred dvoma mesiacmi. V obchode sa majú nachádzať iba dekorácie a itemy šetriace čas. Takmer každý predmet pritom bude ekvivalentný k predmetu dostupnému aj skrz free hranie. V podstate má teda rozdiel byť v tom, že jedna skupina hráčov do vylepšovania svojho charakteru investuje iba čas, pokým zákazníci obchodu a platcovia mesačných poplatkov investujú peniaze a podstatne menej času.

Čo ponúkne WildStar po prechode na free-to-play model?

Hráči, ktorí si doteraz platili predplatné a rozhodnú sa v tom pokračovať aj po 15. júni, dostanú exkluzívne odmeny a ešte štedrejšie budú odmenení tí, ktorí pri hre stoja od jej prvých krokov. Komplexný systém má čiastočne odmeniť aj tých, ktorí WildStar behom uplynulého roka opustili, ale sú ochotní sa znova vrátiť.

S prechodom na nový obchodný model súvisí aj pár ďalších zmien, vrátane zaujímavejšieho a kratšieho tutorialu a upravenia náročnosti dungeonov i ďalších výziev. Zjednodušenia sa dočká Amp systém aj manažment statov hráča i jeho itemov. Podrobnejšie info má priniesť twitch livestream, ktorý začne zajtra o 19:00 nášho času.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: NCSoft / NCSoft
Štýl: RPG / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  jún 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19494)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk