Wildstar má nový plán útoku

Môže ešte prilákať hráčov naspäť?

pridal roberto 20.1.2015 o 8:53 pod hry
Wildstar má nový plán útoku

HRY > NOVINKY >

MMORPG Wildstar vyzeralo pri letnom štarte ako veľmi nádejný titul, prežilo pomerne hladký štart, ponúklo zaujímavé dungeony i pútavý bojový systém, avšak aj to je zrejme na preplnenom trhu s fantasy/sci-fi MMORPG-éčkami príliš málo na udržanie pozornosti a vyberanie mesačných poplatkov. Po úvodnej vlne nedokázalo štúdio Carbine dostatočne rýchlo produkovať nový obsah a materská spoločnosť a zároveň vydavateľ NCSoft ho ešte zoštíhlilo o približne 60 zamestnancov. Servery začali pozvoľna zívať prázdnotou a verní hráči sa nedočkali ani zimných eventov, tak príznačných pre živé MMO svety. NCSoft však ešte hru neodpísal a pripravil nový plán útoku.

Wildstar má nový plán útoku

Ešte v prvej polovici roka 2015 má prísť nádielka nového obsahu vrátane nových dungeonov, dobrodružstiev, aj shiphand misií, Tvorba postáv dostane nové prvky a doplnky, aby sa postavy stali výnimočnejšími. Osobitná pozornosť bude venovaná endgame, aby mali postavy s maximálnym levelom viac príležitostí získať zaujímavý loot.

Najbližšia veľká aktualizácia dostane meno Protogames Initiative a jednou z jej veľkých úloh bude otvoriť hráčom tréningový dungeon, v ktorom sa budú môcť naučiť používať a prerušovať telegrafy (útoky s vopred viditeľnou oblasťou dopadu), narúšať zbroj a čítať mechaniky boss fightu. Na postavy s nízkym levelom bude čakať aj výukový shiphand, ktorý ich naučí spolupracovať v tíme a postavy s vysokým levelom dostanú nový dungeon nazvaný Ultimate Protogames. Okrem toho sa raid Datascape pre 40 člennú skupinu upraví pre 20 ľudí a vylepšenia sa má dočkať aj systém spájania hráčov do skupín.

Wildstar má nový plán útoku

Všetky zmeny majú vychádzať priamo z požiadaviek hráčov a ďalšie budú nasledovať krátko po nich. Otázkou je, či by okrem postupného zlepšovania hry nepotrebovali pripraviť aj niečo väčšie, aby opäť získali pozornosť stratených hráčov.





Páči sa mi!






PC

Vývoj: NCSoft / NCSoft
Štýl: RPG / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  jún 2014
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19854)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk