Uncharted: The Nathan Drake Collection potvrdená

Naughty Dog potvrdilo Uncharted kolekciu pre PS4 a rovno jej určilo jesenný dátum.

pridal play3man 4.6.2015 o 16:09 pod hry
Uncharted: The Nathan Drake Collection potvrdená

HRY > NOVINKY >

Slovo remaster sa pri súčasnej generácií konzol skloňuje až príliš často. Jedna skupina hráčov je za ne rada, druhá by ich najradšej zniesla zo sveta. Séria Uncharted má za sebou tri plnohodnotné diely na PlayStation 3, pričom sa jedna odbočka dostala aj na handheld PS Vita. Oznámenie štvrtého dielu prišlo presne v deň vydania PlayStation 4 v Severnej Amerike, no autori nám prvé detaily priniesli až o pár mesiacov neskôr na E3, kde sa hra predstavila krátkym teaserom. Disk s Uncharted 4: A Thief's End sa mal točiť v našich mechanikách už koncom tohto roka, no Sony ohlásilo odklad, čo pre nich znamenalo, že na jeseň nemajú na pláne žiadny veľký titul.

Aj keď sa to možno nezdá, množstvo hráčov volalo po Uncharted kolekcii na PS4, hlavne teda tí, ktorí prešli z inej platformy na tú od Sony. Každopádne, jedného dňa zaklopalo Sony na dvere štúdia Bluepoint Games, ktorému dali za úlohu pripraviť Uncharted kolekciu pre PlayStation 4. Uncharted: The Nathan Drake Collection je realitou a zahrať si ju budeme môcť už 7. októbra 2015.

Súčasťou kolekcie sú teda kampane všetkých troch pôvodne vydaných dielov pre PlayStation 3 (Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves a Uncharted 3: Drake’s Deception) vo vylepšenom prevedení. Všetky tri hry tak na PS4 pôjdu v natívnom 1080p rozlíšení pri 60fps a chýbať nebudú ani zlepšenia po stránke nasvietenia, textúr a modelov. V oznámení sa píše aj o ďalších vylepšeniach pre všetky tri hry, ktoré boli vybrané na základe správ od fanúšikov, no o tých nám povedia neskôr. Ak si Uncharted kolekciu predobjednáte, získate takzvaný Nathan Drake Pack, ktorý obsahuje niekoľko Drakeových ikonických outfitov či zbrane v zlatej farbe (Golden AK-47 a Golden 92FS). No a ak si predobjednáte digitálnu verziu hry, dostanete aj dynamickú tému.

Nech si však Uncharted: The Nathan Drake Collection kúpite kedykoľvek, automaticky získate prístup do multiplayerovej bety Uncharted 4: A Thief's End.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk