Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov

Krčmové bitky začnú už tento mesiac, pár faciek rozdá aj Magni Bronzebeard!

pridal roberto 11.6.2015 o 10:29 pod hry
Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov

HRY > NOVINKY >

Blizzard odhalil tajomstvo ukrývajúce sa pod tajomným štvrtým tlačítkom, ktoré pred pár dňami pribudlo do hlavného menu Hearthstone pod herné režimy Play, Solo Adventure a The Arena. Skutočne ide o štvrtý, úplne nový herný režim, nie však o 2vs2, ako sa mnohí nazdávali.

Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov

Nový režim dostal meno Tavern Brawls a stretnete sa v ňom s neznámymi cudzincami i priateľmi z friend listu a aj tentokrát pôjde o kompetitívne zápasy. Režim však má za úlohu pravidelne do hry vpúšťať trochu čerstvého vánku a jeho pravidlá sa budú každý týždeň meniť. Jeden týždeň sa hráči môžu stretnúť v bojoch s predpripravenými balíčkami kariet, ďalší týždeň si balík zostavíte sami avšak podľa špecifických pravidiel, no a na ďalší môžu hru ozvláštniť bonusy pre určitý typ minionov.

Tavern Brawls by mal byť každý týždeň otvorený od stredy do nedele, pričom pravidlá budú zverejňované aj na Facebooku a Twitteri. Spopularizovaniu tohto režimu pomôže odmena pre každého hráča vo forme free card packu. Dostanete ho za každú prvú hru v Tavern Brawls v danom týždni, akcia by mala trvať niekoľko týždňov.

Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov

Blizzard tiež plánuje prísť s alternatívnymi hrdinami pre každú z deviatich tried bojovníkov. Ako prvý bol predstavený Magni Bronzebeard ako alternatívny hrdina-warrior, takže bude alternovať s Garroshom Hellscreamom. Po jeho odomknutí si sami zvolíte, či chcete v bojovníckych balíčkoch využívať jedného alebo druhého. Nový hrdina príde s vlastným portrétom, hláškami, obrázkom na rube kariet aj vlastnými animáciami pre Armor Up! a Hero Power. Odomykať sa však bude iba za reálne peniaze, konkrétne za €8.99.

Blizzard pripravuje aj menšie novinky ohľadom nastavovania rubu kariet a tiež sa testuje zdvojnásobenie maximálnej veľkosti friend listu zo sto na dvesto priateľov. Všetky novinky by sa mali dostať do najbližšej aktualizácie 2.7, ktorá by mala byť uvoľnená ešte v priebehu tohto mesiaca.





Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov  Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov  Hearthstone má nový herný režim, začne predávať hrdinov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19751)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk