The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom

Jesenná expanzia vpustí hráčov do obsadeného mesta i podzemia.

pridal roberto 30.7.2015 o 15:43 pod hry
The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom

HRY > NOVINKY >

The Imperial City je oficiálne prvý DLC Game Pack pre MMORPG The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, teda prvá veľká expanzia od zrušenia povinných mesačných poplatkov a rozšírenia na konzoly Xbox One a PlayStation 4. Bude obsahovať niekoľko nových zón vrátane samotného Imperial City, questy na niekoľko hodín hrania, pokrok v príbehu, nové PvE dungeony, rozsiahly PvP dungeon a viacero menších noviniek.

Mocenské i ekonomické centrum sa ocitlo v rukách Molag Bala a jeho prisluhovačov a Imperiálna légia povoláva posily, aby mesto získala späť. Udalosť však neunikla ani trom alianciám, ktoré by mesto radi získali pre seba a spolu s ním dôležitú výhodu vo vzájomnom krvavom konflikte. Hráči sa pokúsia presekať cez armádu z Coldharbouru a pomôcť Légii alebo svojej aliancii.

Dej The Elder Scrolls Online sa odohráva celé storočia pred dejom The Elder Scrolls IV: Oblivion a po vydaní expanzie bude uprostred neľútostného konfliktu, takže nebude úplne také isté, ako si ho mnohí pamätajú. ZeniMax však pracuje s podkladmi z Oblivionu a aspoň niektoré miesta šiestich mestských štvrtí by mali vyzerať mimoriadne povedome, ak nie úplne rovnako. Priamo v meste je vstup do dvoch PvE dungeonov - City Prison a White-Gold Tower a oba sa budú hrať v bežnom aj veteránskom režime. PvP lokalita dostala meno Imperial City Sewers a má sa vyznačovať bojmi v stiesnených priestoroch.

Zaujímavosťou je, že expanzia zvýši maximálny Veteran Rank na 16, hoci sa už dlho vie, že tento systém dožíva a bude nahradený novým, šampiónskym. Kompletná premena však zaberie ešte veľa času a nový systém bude zavedený až spolu so zimnou expanziou. Tá ponesie meno Orsinium a má ponúknuť 25 hodín zábavy s dôrazom kladeným na lore, open-world questy a objavovanie. Expanzie majú vychádzať pravidelne každého štvrť roka a na budúci rok už sú naplánované Thieves' Guild a Dark Brotherhood.

The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom

The Imperial City Game Pack sa bude dať zakúpiť za 2500 korún (hernej meny predávanej za reálne peniaze, 3 000 korún sa dá kúpiť za €20.99), členovia ESO Plus dostanú prístup zadarmo, respektíve ho už majú v cene mesačných poplatkov. 31. augusta sa začne hrať na platformách Windows PC a Mac, 15. septembra na Xbox One a 16. septembra na PS4.





The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom  The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom  The Elder Scrolls Online sprístupní Imperial City stovky rokov pred Oblivionom
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19915)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk