Divinity: Original Sin 2 bude mať Game Master režim

Kampaň skončila veľkým úspechom, boli splnené všetky ciele a hráči navštívia nebo i peklo, zahrajú si módy a priateľov uvítajú vo vlastných dungeonoch.

pridal roberto 2.10.2015 o 18:25 pod hry
Divinity: Original Sin 2 bude mať Game Master režim

HRY > NOVINKY >

Začiatok jesene je, zdá sa, výborným obdobím pre veľké crowdfundingové kampane. Zatiaľčo BatteTech od Harebrained Schemes práve na KickStarteri atakuje úroveň $1.3 milióna, Larian Studios už oslavuje totálny úspech svojej kampane pre Divinity: Original Sin 2. Skromný základný cieľ bol s ľahkosťou prekonaný a pokračovanie jednej z najuznávanejších RPG minulého roka vyzbieralo viac než 2 milióny amerických dolárov. Samotný vývoj hry bude iste oveľa drahší, ale Larian si môže byť istý veľkým záujmom hráčov a do hry pridá niekoľko príjemných bonusov.

Prekonaním dvojmiliónovej hranice bol splnený posledný, ultimátny vedľajší cieľ a hráči sa budú môcť zhostiť úlohy Game Mastera. V tomto režime sa bude dať vytvoriť vlastný dungeon a uvítať v ňom iných hráčov. Game Master zostáva pánom dungeonu aj keď sa v ňom už pohybujú hrdinovia, takže pred nich bude môcť stavať príšery podľa vlastného výberu a manipulovať s prostredím. Režim je nepochybne inšpirovaný úlohou Dungeon Mastera zo známej hry Dungeons & Dragons a on teda rozhodne, či hrdinov čaká príjemná prechádzka ružovou záhradou alebo poriadne hardcore výzva.

Divinity: Original Sin 2 bude mať Game Master režim

Ďalším bonusom je Hall of Echoes, miesto medzi realitou a ničotou, pre niekoho nebo a pre iného peklo. Všetky duše po smrti majú smerovať sem a duša, ktorej sa to nepodarí, zostane vo svete ako nemŕtvy. Duše z tejto siene smerujú do Kovárne a znova sa rodia, alebo sú nasmerované do ničoty. Keď sem hráčova partia náhodou dorazí, sieň sa vždy prispôsobí jej potrebám a bude tým, čo budú jej členovia práve potrebovať. Okrem toho sa hovorí, že jedny dvere odtiaľto vedú až k samotným bohom...

Larian Studios vyčlení tiež skupinu ľudí, ktorá sa postará o zjednodušenie editora používaného štúdiom pre potreby amatérskych móderov. Každý by mal mať možnosť vytvoriť si vlastné RPG dobrodružstvo. Okrem toho budú pripravené Love & Hate systém a mocný item Shapeshifting Mask, ktoré ešte neboli bližšie predstavené. Nakoniec, aj ohľadom editora a Game Master režimu ešte Larian nemá jasno a je zvedavý na predstavu hráčov, preto založil uservoice fórum.

Divinity: Original Sin 2 bude mať Game Master režim





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19501)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk