Disney Infinity 3.0: Play Without Limits je už dostupné na PC

Disney Infinity 3.0 je už online na PC, ale len vo free 2 play verzii.

pridal roberto 3.11.2015 o 11:59 pod hry
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits je už dostupné na PC

HRY > NOVINKY >

Disney Infinity 3.0 pred pár dňami dorazilo na Steam a pokým na iných platformách hra hviezdi, väčšina PC hráčov by ju radšej premenovala na Death Star. Je to pre free-to-play štýl hry.

Spoločnosť Disney sa totiž rozhodla, že na Steam pošle upravenú "free-to-play" verziu pomenovanú Disney Infinity 3.0: Play Without Limits. A teda ak sa chcete zahrať s postavičkami zo sveta Star Wars, ale aj iných svetov od Disneyho, Pixaru či Marvelu, budete si ich musieť do hry dokúpiť. Popis na Steame nevysvetľuje, čím Play Without Limits vlastne je, namiesto toho hráčom iba sľubuje množstvo známych hrdinov a zaujímavé príbehy a tiež možnosť vytvárať svoje vlastné hry v Toy Boxe.

Musí nám byť jasné, že to čo sa tak dobre a draho predáva na PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One a Wii U, nebude na Steame ponúkané naozaj zadarmo. Ono ale nie je ponúkané ani s jasným free-to-play modelom a v sekcii zákazníckych recenzii sa Play Without Limits kopia komentáre od nespokojných aj rozhnevaných zákazníkov. Tu sú dva výstižné:

"Deti boli natešené, že sa budú môcť hrať s ich obľúbenými postavičkami z rozprávok od Disneyho. Urobil som tú chybu, že som im kúpil Character pack. A hádajte čo? Nemohli hrať! Prečo? Ak chcete hrať, musíte zakúpiť aj úrovne. Najhoršia "Free to play" hra všetkých čias."

"Povedzme, že chcete urobiť Karting (pretekovú hru v štýle Mario Kart). Musíte kúpiť Toybox Speedway DLC, ale potrebujete pretekárov, takže musíte kúpiť aj postavičky. Lenže, ak chcete vytvoriť trať, musíte ešte zaplatiť za Toybox unlock, pretože free verzia je veľmi, veľmi obmedzená."

Play Without Limits je často prirovnávané k demu s platenými DLC balíkmi a ešte trefnejšie k prázdnej krabici, do ktorej sa dá kúpiť hra.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits je už dostupné na PC

Na jednej strane treba uznať, že hráč, ktorý rozumie tomu, ako funguje Disney Infinity 3.0 na iných platformách, alebo hral PC verziu Disney Infinity 2.0, nemôže byť až tak prekvapený. Vždy si je treba kúpiť pomerne drahý základ s obmedzenými možnosťami a potom pravidelne otvárať peňaženku na nákupy nových figúrok a hracích setov a nemalý podiel na úspechu tohto modelu má zberateľská vášeň malých i veľkých povzbudzovaná figúrkami pekne sa vynímajúcimi niekde na poličke, čakajúc na nových kamarátov.

Play Without Limits by potom mohol byť akceptovateľný prostriedok, ako ponúknuť lacnejšiu verziu bez fyzického obsahu, ale stále založenú na nakupovaní a dokupovaní konkrétneho obsahu a jeho upravovaní v Toy Boxe. To by to ale muselo byť zákazníkom vysvetlené skôr, než sami alebo spolu s deťmi rozbalia prázdnu krabicu, hoci aj bola zadarmo. Kladné zákaznícke reakcie sú často od ľudí, ktorí správne utratili cca 30 až 40 euro a ako základ použili Starter Pack, alebo Rise Against the Empire Playset plus Toy Box Unlock. 

Play Without Limits sa dá v PC, iOS aj Android verzii stiahnuť aj priamo z webstránky Disney Infinity, kde nájdete aj prehľadnejší PC Shop.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits je už dostupné na PC





Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360
Wii
WiiU
3DS

Vývoj: Disney / Avalanche Software
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 22. august 2013
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19797)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk