Nové informácie o blížiacom sa Tom Clancy's The Division

Po skončení embarga dostávame nové informácie o kampani, rozdelení Dark Zone, zbraniach a základniach.

pridal roberto 16.1.2016 o 14:33 pod hry
Nové informácie o blížiacom sa Tom Clancy's The Division

HRY > NOVINKY >

Vydanie Tom Clancy's The Division sa už nie je ďaleko a Ubisoft čoraz ochotnejšie odpovedá na doteraz nezodpovedané otázky. Kreatívny riaditeľ v rozhovore pre VG247 prezradil, že kampaň The Division je poskladaná z desiatich hlavných lineárnych misií, ktoré majú trochu vyvážiť zážitky v otvorenom svete.

Svet i misie sú nadizajnované pre hráčov hrajúcich v skupinkách, to ale neznamená, že osamelému vlkovi budú hádzané polená pod nohy. Veci ako sila a počet nepriateľov a "do istej miery" aj ich správanie sa budú prispôsobovať tomu, či prišla troj- alebo štvorčlenná skupinka, dvojica alebo samotár. Po dizajnovej stránke sú však výzvy robené primárne pre trojčlenné skupinky.

Najcennejšia korisť sa ukrýva v PvP zameranej oblasti Dark Zone. Počas cesty za maximálnym levelom by mal byť hráč prenikať z juhu čoraz ďalej na sever tejto oblasti, kde nájde väčšiu výzvu. Spolu s dosiahnutím tridsiateho, teda maximálneho levelu, sa však podmienky zmenia a celá Dark Zone bude ponúkať end-game výzvu. Zháňanie lepšieho vybavenia, vecí sediacich konkrétnemu štýlu hrania a crafting majú byť spôsobom, ako pokračovať v zlepšovaní postavy aj po dosiahnutí maximálneho levelu.

Nové informácie o blížiacom sa Tom Clancy's The Division

Vďaka vypršaniu embarga sa ďalšie informácie dozvedáme od youtuberov, ktorí si zahrali preview verziu. U prestreliek je cítiť, že hráči sa majú cítiť ako v RPG a k zlikvidovaniu súpera je potrebné trpezlivé odkrajovanie z jeho zásobníka života, žiadne rýchle zabitia ako v multiplayerových strieľačkách. Centrálnym hubom je základňa, spočiatku iba bezpečná budova, ale s hráčovým prispením sa zmení (prinajmenšom vizuálne) na organizované stredisko. Tu sa budú zhromažďovať NPC, brať misie či zakupovať vylepšenia.

Skilly sú rozdelené do vetví Medical, Tech a Security a ešte sa k ním pridávajú talenty a perky. Zbrane sa budú vyberať podľa štyroch základných štatistík - presnosť, doba nabíjania, dostrel a stabilita. Rozdelené by mali byť do šiestich základných tried - brokovnice, ostreľovacie pušky, ľahké guľomety, samopaly, útočné pušky a pištole. Hráč môže mať so sebou dve primárne zbrane a jednu sekundárnu.

The Division má vyjsť 8. marca naraz na  PC, Xbox One a PS4. Na 28. januára je naplánovaný beta-test Xbox One verzie, o deň neskôr by sa malo testovať na platformách PS4 a PC.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk