Nintendo nám naživo predstaví jarné a letné hry pre Wii U a 3DS

Nintendo sa v dnešnom večernom Directe zameria na predstavenie hier, ktoré nás na Wii U a 3DS čakajú už čoskoro. Celú prezentáciu si môžete pozrieť zo záznamu.

pridal matus_ace 3.3.2016 o 22:41 pod hry
Nintendo nám naživo predstaví jarné a letné hry pre Wii U a 3DS

HRY > NOVINKY >

Nintendo sa v dnešnom večernom Directe zameria na predstavenie hier, ktoré nás na Wii U a 3DS čakajú už čoskoro. Živý stream začína o 23:00. Keďže sme tu len pred necelým týždňom mali Direct venovaný Pokémonom, no trošku aj sklamal, očakávame bližšie predstavenie Pokkén Tournament, no asi ťažko dnes uvidíme viac z Pokémon Moon/Sun. Určite ale uvidíme The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, ktorá vychádza zajtra, Hyrule Warriors: Legends pre 3DS, nového Star Foxa a možno aj novú Wii U Zeldu.

Z ďalších zaujímavých 3DS titulov určite uvidíme Bravely Second: End Layer a možno aj hit Yo-Kai Watch. Určite sa nedozvieme nič nové o Nintendo NX a neuvidíme ani mobilné hry Nintenda. Navyše bude zaujímavé sledovať, či sa potvrdí nedávny únik plánov Nintenda pre 3DS. Podľa neho by sme mali vidieť aj Metroid Prime: Federation Force, novú kolekciu starších 3DS titulov, či niekoľko ešte neoznámených titulov.

Star Fox Zero bude pri launchi 22. apríla doplnený o Star Fox Guard, variáciu tower-defense hier, kde bránite základňu pred nepriateľmi v stovke levelov a môžete si vytvárať sami vlastné, ktoré potom zdieľate s ostatnými. Hry vyjdu v spoločnom balení, aj samostatne.

Splatoon sa dočká výrazných vylepšení a zmien.

Wii U verzia Rio Olympiády s Mariom a Sonicom vychádza 24. júna.

Super Mario Maker má pred sebou tiež výrazný update, ktorý do editora pridá niekoľko nových elementov a variácií predmetov. Nintendo rozšíri aj online možnosti hry. Update príde 9. marca.

Atlus predstavuje novú IP, ktorou je mix hudobnej hry a JRPG. Tokyo Mirage Sessions ♯FE vychádza 24. júna. Hra je crossoverom Shin Megami Tensei a Fire Emblem.

Paper Mario: Color Splash je nová časť známej RPG série, kde musíte do sveta navrátiť jeho farby.

My Nintendo je nový vernostný program, ktorý novým spôsobom spojí vaše aktivity na Nintendo platformách. Už sa do neho dá registrovať.

Amiibo na 3DS má vlastnú minihru - Mini Mario & Friends. Vychádza 25. marca.

New Nintendo 3DS dostane Virtual Console update. Pribudnú SNES hry a to už po dnešnej prezentácii.

Pocket Card Jockey je nový mix Solitaire a konských dostihov. Hra vychádza v máji.

Dragon Quest VII, kompletný remake pôvodnej hry, príde na 3DS.

Monster Hunter Generations príde na západ pre 3DS v lete 2016 a ponúkne zatiaľ najrozsiahlejšie možnosti v sérii. Cez save z MH4U si do hry môžete preniesť rôzne bonusy.

Metroid Prime: Federation Force prinesie dôraz na jednotky federácie a ich boj s pirátmi, čím chcú autori rozšíriť Metroid univerzum. Hra prinesie aj RPG systém, sub-zbrane, triedy postáv a zameranie na online spoluprácu. Hra sa predviedla príbehovým trailerom, vyjde na konci jari. V hre sa objaví aj Samus, ale len v cameo úlohe.

Kirby sa vracia na 3DS vo svojej tradičnej skákačke, ktorá ponúkne niekoľko nových prvkov, napríklad armory robotov, kooperatívne questy, jednoduché RPG prvky a levelovanie. Hra bude podporovať Download play, amiibo.

Celú prezentáciu si môžete pozrieť zo záznamu:

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18422)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk