Týždenník - Koniec Geralta a Drakea

Tento týždeň bol znovu hustý a cítiť, že sa začala sezóna ohlasovaní.

pridal saver 15.5.2016 o 23:05 pod hry
Týždenník - Koniec Geralta a Drakea

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol znovu hustý a cítiť, že sa začala sezóna ohlasovaní. Po Call of Duty, Battlefielde a Dawn of War 3 minulý týždeň bola tento týždeň predstavená nová Civilizácia a aj nová expanzia pre Zaklínača 3 - O víne a Krvi. Zahanbiť sa nenechali ani filmy a prvým trailerom bol predstavený aj Assassins Creed film.

Čo sa týka novej Civilization VI hry, tá vyjde už v októbri s množstvami vylepšení, ktoré autori postupne predstavia. Zatiaľ však vidieť hlavne zmenený štýl grafiky na kreslenú, ktorou sa autori už chcú odlíšiť od predchádzajúcich dvoch hier, spraviť mapu prehľadnejšou a zrejme aj zaútočiť na casual hráčov, hrajúcich rôzne jednoduché stratégie.

Bližšie sme sa pozreli aj na novú expanziu Zaklínača 3 -  O víne a krvi, ktorá vyzerá parádne, bude znovu masívna a tentoraz ešte rozsiahlejšia ako predchádzajúca a ponúkne cez 30 hodín hrateľnosti. Zmení sa aj grafika, menu a aj celkový štýl hrania bude obohatený o vlastné vinice Geralta. Bližšie sme sa na novinky pozreli v rozhovore s autormi. Expanzia dostane aj balenú edíciu s kartami. CD Projekt potvrdil, že je to posledné rozšírenie pre Zaklínača 3. Momentálne neplánujú ani ďalší diel serie.

Okrem toho vyšiel Doom  z ktorého tu zatiaľ máme benchmarky, ale recenzie prichádzajú len pozvoľne keďže Bethesda nedala recenzentom hru dopredu a hrajú ju zároveň s hráčmi. Zatiaľ napríklad IGN dalo hre 7.1.  Z iných noviniek Ubisoft predstavil svojich 5 veľkých hier na ďalších rok (do budúceho apríla). Teda predstavil štyri, jednu si ešte necháva ako prekvapenie na E3. Prinesú nový South Park, Ghost Recon v otvorenom svete, nový Watch Dogs a aj historickú bojovú hru For Honor.

Spustili sme súťaž o limitovanú edíciu Playstation 4 s Uncharted 4 témou a aj hrou, pridali sme aj recenziu na hru. Je to posledná Uncharted hra od Naughty dog a uvidíme, ako v sérií bude ďalej Sony pokračovať. Môžeme čakať, že si ju len tak neodložia k ľadu a dajú spraviť ďalšie časti inému štúdiu. 

Z hardvéru sme sa viac dozvedeli o GTX1080 kartách, konkrétne prvé benchmarky ukázali vysoký výkon v 3D Marku. Plné benchmaky prídu zajtra.

Zhrnuli sme si aj Históriu Souls hier, čo bola kvalitná aj keď mierne statická séria. Ak už máte VR, určite sa pozrite na náš zoznam sex VR hier a spýtali sme sa hráčov na ich názor na Steel Ocean a World of Warships. Z recenzií sme to doplnili zaujímavou kolekciou Atari Vault, casual športom Mario and Sonic at the Rio Olympic a nechýbal ani nový Sector magazín.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20133)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk